Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm bevallotta, hogy belém szeretett. Akkor most oda a barátság?
Szia :)
Én biszex vagyok és én is beleszerettem egyszer az egyik közeli barátnőmbe. Nála jöttem rá, hogy érdekelnek a lányok is. Viszont az én esetemben még nehezebb volt a dolog, mivel ő hetero. Mikor elmondtam neki, hogy beleszerettem, akkor nyílván visszautasított, aztán hol jóban voltunk hol nem. Kb 2 évig voltam szerelmes belé és sokat szenvedtem. Végül elhatároztam, hogy muszáj kiszeretnem belőle, hiszen nincs nála esélyem és csak magamat kínzom. Úgy tudtam elfelejteni, hogy kb 1 évig nem beszéltünk. Nem terveztem őt örökre elhagyni csak addig amíg úgy nem érzem, hogy kiszerettem belőle. A távolságtartás jó tervnek bizonyult, mert elmúltak iránta az érzéseim és a vonzalmam is. Végül ő keresett fel újra. Tudja, hogy már nem érzek úgy iránta és jobb így a barátságunk és még mindig jóban vagyunk.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha elég erős a barátságotok, akkor kifogja bírni ezt is továbbá ne érezd magad kellemetlenül, hogy előtte csajoztál hiszen nem tudtad, hogy szerelmes beléd. És akármennyire próbálsz óvatoskodni úgyis megfogod bántani. Már eleve a visszautasítás is bántó és az is fáj neki, hogy nem érzel úgy iránta. Nem azt mondom, hogy ne legyél tekintettel az érzéseire, de nem tehetsz arról, hogy te nem így érzel és ha van kellő érzelmi intelligenciája, akkor ezt ő is megérti, bár ettől függetlenül akkor is fájni fog neki. És neki kell feldolgozni az egyoldalú szerelmet. Szerintem mindenki más hogyan dolgozza fel a szerelmi bánatot meg az egyoldalú szerelmet. Nekem pl. az segít ha megszakítom a kapcsolatot a másikkal, de szerintem ez mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!