Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar több leszbikus lány sem barátkozni egy szintén leszbikus lánnyal?
Miért tettél le róla? Attól, hogy nem szeretnél kapcsolatot még lehetnem barátaid csak rosszhelyen keresed:D
16L
Én is szívesen barátkozom is, attól független, hogy most nincs párom, szóval úgy állok hozzá, hogy bármiből kisülhet bármi.:D
De, aki csak barátkozni akar azt is megértem és szerintem is jó, ha hasonló emberek vesznek körbe.:) Szóval azért vannak még ilyenek is.
24N
engem sem nagyon érdekel a barátkozás, ha van valami oké, de ha nincs mindenki megy tovább, nem akarok jópofozni én komoly kapcsolatot keresek egy nővel és elég nehéz párkapcsolatot összehozni leszbikusként, tapasztalat.. meg igazából igy vagy ugy mindig különbözőek vagyunk, nekem inkább heteró barátnőkkel van közös érdeklődés de őket sose zavarta az irányultságom..
24L
Ezzel a problémával én is szembesülök. Úgy alapvetően nehéz ismerkedni, ha van párja az embernek, ha nincs. Sajnos sokszor még azokkal is akikkel jól eltudok beszélgetni, mert általában én keresem a másikat és ebbe egy idő után belefáradok. Pedig nagyon szeretek ismerkedni és örülnék én is,ha több hasonló irányúltságú barátom lenne.
24LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!