Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Szeretnek egy fiut egyszer es gyereket, de olyan furan erzem magamat mikor meglatok egy csinos lanyt. Mintha tetszene, mig egy ferfinel ilyen erzest nem ereztem.(mintha irigyelnem hogy milyen csinos de meg tetszene is vagy nem tudom) akkor lehetek leszbikus?

2018. márc. 7. 22:51
 1/9 RRR ***** válasza:
73%

inkább bi

de szerintem még nem vagy tisztában a vágyaiddal

..

2018. márc. 7. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Biszex

De ez szerintem nem biztos

Szexualis vonzalmat erzel egy lany irant?

2018. márc. 7. 23:06
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Hány éves vagy? Illetve pontosan mit érzel? 25B/L
2018. márc. 8. 00:04
 4/9 anonim válasza:

En is igy vagyok vele. Nagyon sok no, nagyon szep, csinos. Nem azert nezem meg oket, mert fuu de jo csaj, hanem mert hu de szep, barcsak ilyen lennek en is. Vagy barcsak nekem lenne ilyen alakom, ruham.

Maszturbalni is a noi “nyogeseknel” tudok a legjobban. Megsem erzek vagyat nok irant. :)

Szoval nyugi :)

2018. márc. 8. 02:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem erzek szexualis vagyat, nem azt mondom, hogy undorodnek egy noi mesztelen testtol, de valami olyasmi. Csak szimplan tetszik az a szemely, de mesztelenul vagy egyeb mas modon nem birnam elkepzelni! Amugy megcsak 15 vagyok szoval :')
2018. márc. 8. 07:18
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Ha csak 15 vagy az megmagyarázza,hogy miért dobálózol a leszbikus szóval,ha még a jelentését se tudod.

"Leszbikus vagyk?" "Szeretnék fiut" Ez a két mondat kizárja egymást. (A fiút,hosszú ú-val írjuk).

2018. márc. 8. 09:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Azert mert 15 eves vagyok, tisztaban vagyok a szavak jelentesevel! Azert irtam hogy szeretnek egy fiut, mert ez az altalanos dolog h egy lany majd egy fiut szeretne! De mivel en magam sem tudom eldonteni melyik nemhez vonzodok igy kerdeztem!:) es ha nem tunt volna fel ekezet nelkul irtam vegig:) de azert koss belem hisz gyerek vagyok, aki nem lehet ertelmes es felnottnel:)
2018. márc. 8. 15:19
 8/9 anonim válasza:

meztelen és nem mesztelen (ékezet nélkül is)

egy Bi csajszi

2018. márc. 8. 21:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, bar most nem kioktatast kertem a helyesirassal kapcsolatosan, ezt csendben megjegyeznem:)
2018. márc. 8. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!