Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Mivel lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Mivel lehet elcsábítabni egy leszbikus nőt?

Figyelt kérdés

Van egy leszbikus ismerősöm és valahogy nagyon megtetszett,szinte minden találkozásnál egyre jobban vonzódom hozzá.

Viszont még soha nem volt nővel kapcsolatom. A férfiaknál bevált praktikák,kacérkodás egyszerűen nem hatnak rá. Pl.direkt nyitva hagytam a blúzom,de nem is figyel oda. Próbáltam szemezni vele,feltűnően keresni a tekintetét mire megkérdezte,hogy mi van?Ha próbálok minél gyakrabban hozzáérni mintha nem is venné a lapot. Szóval mindent megpróbáltam,de semmi sem vált be.Ráadásul gyakran olvasom itt,hogy (tőle is hallottam már),hogy utálatosnak tarja a hűtlenséget, és tudja,hogy férjnél vagyok. Mennyire valószínű,hogy ez zavarná?Mire lehet igénye,mivel próbálkozzak?(Biztos, hogy leszbikus,fogok vele beszélni,csak előbb fel akarom hívni magamra a figyelmét,tudni akarom,hogy van-e értelme).

2018. márc. 4. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
De minek, ha egyszer férjnél vagy? :D sosem értettem a hűtlen ribiket, nyílván ezért nem áll Veled szóba. Vagy pusztán nem jössz be Neki ^^ ennyike
2018. márc. 4. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Megcsalod a férjed és még pofád van itt kérdezni?
2018. márc. 4. 16:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Leszbikus nők valaszaira vagyok kíváncsi, a többi nem érdekel, bocs.
2018. márc. 4. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Már nem azért kérdező de ebben az esetben lényegtelen a neme.

Férjnél vagy, normális ember nem kezd házas emberrel...

Menj el prostizni, ha ki akarod próbálni csajjal...

2018. márc. 4. 16:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Rögtön szaladok mert te mondtad...Engem ő érdekel és leszbikus nőket kérdeztem.A qrvákat meghagyom neked,köszi.
2018. márc. 4. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Talán mert a kiszemeltedben föl sem merül, hogy Te épp megcsalni készülsz a férjedet vele.
2018. márc. 4. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
A hűség, becsület és igazmondás roppant csábító, szerintem erre nagyon sokan be tudunk indulni.
2018. márc. 4. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Csak mert leszbikus miért kéne, hogy ok legyen ez neki!?

Mi van ha tok undorítónak tartja erkölcsileg vagy mondjuk, hogy reggel belédélvezett a férjed.

Nem túl beinditó.

2018. márc. 4. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

sztem a pasikat ez inkább beinditja de embere válogatja szóval inkább beszélj vele :)

24L

2018. márc. 10. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó. Ki beszél itt pasikról!??!!
2018. márc. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!