Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Mivel lehet elcsábítabni egy leszbikus nőt?
Van egy leszbikus ismerősöm és valahogy nagyon megtetszett,szinte minden találkozásnál egyre jobban vonzódom hozzá.
Viszont még soha nem volt nővel kapcsolatom. A férfiaknál bevált praktikák,kacérkodás egyszerűen nem hatnak rá. Pl.direkt nyitva hagytam a blúzom,de nem is figyel oda. Próbáltam szemezni vele,feltűnően keresni a tekintetét mire megkérdezte,hogy mi van?Ha próbálok minél gyakrabban hozzáérni mintha nem is venné a lapot. Szóval mindent megpróbáltam,de semmi sem vált be.Ráadásul gyakran olvasom itt,hogy (tőle is hallottam már),hogy utálatosnak tarja a hűtlenséget, és tudja,hogy férjnél vagyok. Mennyire valószínű,hogy ez zavarná?Mire lehet igénye,mivel próbálkozzak?(Biztos, hogy leszbikus,fogok vele beszélni,csak előbb fel akarom hívni magamra a figyelmét,tudni akarom,hogy van-e értelme).
Már nem azért kérdező de ebben az esetben lényegtelen a neme.
Férjnél vagy, normális ember nem kezd házas emberrel...
Menj el prostizni, ha ki akarod próbálni csajjal...
Csak mert leszbikus miért kéne, hogy ok legyen ez neki!?
Mi van ha tok undorítónak tartja erkölcsileg vagy mondjuk, hogy reggel belédélvezett a férjed.
Nem túl beinditó.
sztem a pasikat ez inkább beinditja de embere válogatja szóval inkább beszélj vele :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!