Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Leszbikus? ) lányok! Volt már olyan, hogy kicsit túlléptetek a barátság határain? Hogy történt?
Középiskolásként 2x próbálkoztam ilyen "ottalvásnál". Mind a kétszer beégtem (két külön lány), amint közeledni próbáltam. Aztán már fősulis voltam, mikor megint együtt aludtam egy barátnőmmel. Ő egyáltalán nem tiltakozott, meglepett engemet is, hogy viszonozta.
Sima csókolózás volt, meg simogatás, senki ne valami durva szex partira gondoljon.
Legjobb baratnok voltunk es sokat aludtunk egyutt mindig is. Igazabol folyamatason fokozodtak es tortentek a dolgok. O nem merte bevallani, hogy tenyleg akarja, de miutan mar nem birta tovabb tartoztatni magat, kapcsolat lett belole.:) Azota vege, de joban vagyunk es egyaltalan nem rossz erzesekkel gondolunk vissza erre az idoszakra.
O se gondolta eleinte helyesnek, de felesleges az onmegtartoztatas, hisz nem kolostorbol jottunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!