Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lanyok! Baratsag extrakkal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Baratsag extrakkal? Volt mar valami ebben? 20/N

Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
igen több is volt és van is általában szerelembe torkollik de ha jol tudjátok kezelni akkor mindig barátok tudtok maradni 22f vagy most ez lányokhoz szól ?XD
2017. jún. 25. 01:10
 2/8 anonim ***** válasza:

volt, bar konkretan szex nem lett belole, de nekem szemely szerint nem jon be. nekem az ilyen dolgokhoz szerelem kell..

18/L

2017. jún. 25. 07:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hmm..volt, de szerintem nem jó ötlet. Az egyik fél úgyis többet fog érezni..ezért kár is elcseszni a már kialakult jó baráti kapcsolatot. Nem mondanám, hogy nálunk a kapcsolat rovására ment, de szerintem nem olyan, mint volt. Megfontolandó!
2017. jún. 25. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:

#1-2

Mióta vagytok lányok?

Nem tudtok olvasni?

A kérdező MINKET KÉRDEZETT, nem titeket!

Kérdező:

Barátság extrákkal dologban még nem volt részem, nem igazán az én stílusom, de ha valaki azt szeretné velem, akkor talán benne lennék.

L/L

2017. jún. 25. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:

ma 07:50

Amit az előbb írtam, az már nem vonatkozik rád, hogy te ne volnál lány...

közbe az egyik illető kommentjét törölték, szóval jelzek a félreértés elkerülése végett

2017. jún. 25. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy kicsit sem vonz a dolog.

20/L/L

2017. jún. 25. 17:55
 7/8 titkoskert ***** válasza:

Nekem volt ilyen. És jól is működött. Emberileg nagyon kedveltem, aztán közelebb kerültünk egymáshoz testileg, de kapcsolatot nem akartunk. Mikor barátnője lett, abba maradt a testi része, és évek óta csak barátság van köztünk, az megmaradt.

De sűrűn nem jatszanam el ezt🤣

2017. jún. 25. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt már. Az elején tisztáztuk a csajszival, hogy érzelmek tilosak, ez csak az élvezetről szól. Imádtam, hogy amint kettesben lehettünk, azonnal elengedhettük magunkat. Évekig működött a dolog, sajnos az otthonaink között lévő pár ezer km vetett véget a kapcsolatnak.
2017. jún. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!