Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy nem leszbikus nőt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem leszbikus nőt hogy nem taszít egy lesZbikus nő felizgatatása?

Figyelt kérdés

Közvetlen viszonyban vagyok egy nővel, heti legalább 3alkalommal átjön hozzám. Fetrengünk az ágyban, egymáson. Markolja a hajam-combom, csókolgatja a nyakam, fültövem, hasam, megharap, karmolja a hátam, szájzugomba puszil, pléden/pulcsin keresztül a számra is kapok. Falhoznyomva csókolgatja a nyakam, és markolja a fenekem. Egyszóval full felizgat. Úgy hogy számára is érzékelhetővé válik a testi reakcióm.

Újra és újra figyelmeztet, hogy ő nem leszbikus, és ne haragudjak azért, amiért ezt teszi.

Ha nem meleg....hogy nem taszíthatja, hogy benedvesít?!?!

Mit tegyek??

2018. márc. 7. 08:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Én egyetértek az utolsó válaszolóval teljes mértékben. Szerintem legközelebb te játssz vele és ugraszd ki a nyulat a bokorból, addig húzd az agyát, amíg azt nem mondja, hogy kívánlak és szinte már a falat kaparja a vágytól. :D

Sok sikert!

2018. márc. 7. 18:54
 12/15 anonim válasza:

Ja és egyébként egyikőjük sem meleg ám.

Kamu

2018. márc. 8. 21:42
 13/15 A kérdező kommentje:
De, én az vagyok, és megismerkedésünk óta tudja.
2018. márc. 8. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindketten leszbik/bi-k vagytok. Remélem azért összejöttök. :)
2018. márc. 9. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Valakinek belefér valakinek nem, valaki élesen meghúzza a határt ez van :)

24L

2018. márc. 10. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!