Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan aki kételkedett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki kételkedett már az identitásában?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nem tudom mi történik velem. Egyre többször keltik fel a figyelmemet a fiúk. Tudom magamról hogy leszbikus vagyok. Volt több barátnőm is. De az utóbbi pár hónapban arra figyeltem fel hogy amikor el kalandoznak a gondolataim akkor nem lány szerepel bennük hanem egy fiú, és nagyobb érdeklődést is mutatok feléjük mint ezelőtt bármikor.

Help!

2018. márc. 2. 19:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Miben kételkedsz mikor a hülyének is egyértelmű,hogy biszex vagy?
2018. márc. 3. 11:44
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez kérdés?

Persze, hogy attól normális, ha heteró. :D

Biológia órára nem jártál? Vagy szerinted te hol lennél, ha szüleid nem heterók lettek volna?

Eszeteket használjátok már.

2018. márc. 3. 12:16
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

El vagy te tévedve :D

2018. márc. 3. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem te több biológia órát hagytál kikedves #12.
2018. márc. 3. 14:01
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves #12 hozzászóló ha téged ennyire zavar az hogy valaki leszbikus, meleg vagy éppenséggel biszexuális akkor javasolnám hogy az ilyen kérdéseket hagyd figyelmen kívül :) . Tudom szólás szabadság van meg minden, de az nem jelenti azt hogy ész nélkül hozzá kell szólni mindenhez.

:)

2018. márc. 3. 14:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Jaj ez nagyon ismerős, velem is ez volt az utóbbi időben. Tök rég óta meg voltam győződve arról, hogy leszbikus vagyok, és teljesen jól elvoltam, szerelmes voltam egy lányba, meg minden, aztán találkoztam egy sráccal, aki elkezdett jobban érdekelni, mint azt megszoktam, és kicsit beleszerettem... aztán ez elmúlt, és most megint egy lány tetszik, de most már nem zárom ki annyira a fiúkat sem a képletből. Viszonylag sikerült megbékélnem vele, mert végülis nem az számít, hogy az ember melyik ilyen címkének felel meg, hanem az, hogy jól legyen a bőrében, akárkit szeret :D De eleinte engem is nagyon zavart, és annak ellenére, hogy kaptál pár elég negatív választ, én teljesen átérzem, nem is tudtam nagyon mit kezdeni magammal, amikor ez volt, mert tényleg dugába dőlt az addigi jövőképem meg minden...
2018. márc. 3. 20:42
 17/18 anonim ***** válasza:
8%

12# vagyok.

S kíváncsi, hogy fogjátok elmagyarázni nekem, akár biológiailag, akár más tekintetben, hogy ez normális. :)

Nagyon kíváncsi vagyok.

2018. márc. 3. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Elég nehéz bármilyen identirasrol beszélni amikor ennyire nehéz párt találni, Magyarországon

4 éve nincs barátnőm, szexuálisan szeretnék aktív maradni , de nehéz mert nem akarok pasival lenni, idegen csaj hoz nincs undorom. .... Szóval végül mégis pasival sexelek, ám voltam azóta lányba szerelmes de veszett úgy volt és volt 2-3 kalandom is de beleuntam a tapasztalat szerzesbe.

24L

2018. júl. 15. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!