Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtobb lanynak nem tetszenek a nagy mellek?
Bárcsak a nap 24 órájában olvasná valaki a kategóriák elnevezését... :D
Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni, de előre látom, hogy többségében olyan válaszok fognak érkezni, hogy "nekem tetszik / nekem nem tetszik", ha nem ilyen, akkor olyan fog, amiben azt taglalják, hogy nem az ember külsejébe szeretünk bele. Amivel maximálisan egyet is értek. Úgyhogy ha esetleg nagy melled van, vagy éppen túl kicsi, ne aggódj. Egyrészt nem te tehetsz róla, másrészt ezek csak mellek. Nem leszel tőlük se több, se kevesebb. A nőiesség nem a mellekben keresendő. ;)
Az elottem szolo ratapintott a lenyegre, de ezeken kivul milyen mas valasz johetne?:D
Egyebkent en ugy vagyok vele, hogy a kisebb mellel jobban szeretek jatszadozni, de volt mar tobb nagy mellu baratnom is es azokat is imadtam, csak masabb kicsit.
Biztos hogy nem a mellmerete miatt utasitok el valakit, de en nem bukok a szilikon mellu csajokra (de aki szilikonoztatja az valszeg mas miatt se fog bejonni) Tehat ha ilyen tipusu nagy mellrol beszelunk, az egyaltalan nem jon be.
Koszonom a valaszokat:)
Azert tettem fel a kerdest, mert en is legtobbszor azt tapasztaltam, hogy ha valasztani lehetne, akkor sokan a kisebb mell mellett dontenenek:) Nekem se oriasi (70\D)
nekem 115D kosár...Van aki szereti van aki nem... Én néha kb levágnám ha hason fekszem nyakamba feljön ha fekve nézem a tv.t vagy bármi előre nem látok vagy is magam elé mert a hegyek útban vannak...ruha vásárlás egy átok xl-xxl kell hogy mellem bele férjen és ne feszüljön szét, majd beszűkítem itthon hasamnál mert lóg rajtam mint egy zsák...Ja amíg más egy átlag melltartót 2-3ezerért megvesz nekem 5-10ezer ft 😅
Szexben tényleg jó meg szeretek vele játszani de ilyen szempontból nem nagyon szeretem de meg kell vele tanulni együtt élni plusz hát fájás:D 175cm vagyok és 80kg ebből 5kg a mellem tuti 😂😂😂😂😂
18/L
#6-os.
Ezt teljesen megtudom èrteni,mivel ènis nagy mèretekkel rendelkezek. (100D) xDDD
Igazából ehhez hasonló mèreteknèl meg már tènyleg van súlya azèrt:DD Nèha ènis elgondolkozok azon,hogy minimum 5 kiló tuti van..xD
Bár èn 185 centi vagyok.
(Amúgy a bonprix oldal egèsz jó.. Mèg nagyobb mèretekbe is van,nm tudom ezzel mennyit segítettem,de aki gondolja próbálja:D)
24/l
#7 a 6os vagyok igen bronprixen néha rendelek,de hamar tönkre megy ja kedvencem amikor kijön oldalt a vas vagy mi az a tartó része 😂😂😂
Párom néha szórakozik vele (biszex vagyok) hogy Jézus mekkora súlya van és emelgeti😂
Meg van a maga átka de előnye is :D Köszönöm az együtt érzést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!