Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire vagytok bevállalósak a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Mit szerettek legjobban az ágyban, mi az, amit ritkábban csináltok és mi az, amit sosem?

2018. febr. 12. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Még nem voltam nővel, de kifejezetten vonz, hogy felcsatolhatóssal kipróbáljam. Mármint hogy a másik nőn van, és én vagyok a passzív.

Ami viszont tőlem nagyon távol áll, az az erőszakosság. Nem arra gondolok, ha lefogja a kezem, de pl. ne csapjon a fenekemre, mert azt megalázónak érzem.

31bi

2018. febr. 12. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Az a legjobb hogy együtt vagyunk,egymáshoz érhetünk.

Sosem használnék felcsatolhatóst, mellbimbó csipeszt, egyéb hülyeségeket,sosem bennék be pasit.

2018. febr. 13. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb mint az egyes válaszoló. Még én sem voltam nővel, de azt én is kipróbálnám, de nem csak kapok, hanem adok pozícióban is....

Az extrém dolgok inkább taszítanak, verés, pisi, meg hasonlók, nem is értem, erre tényleg van igény?

30N/b

2018. febr. 13. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Egy ismerősöm kérésére néztem meg korábban a szürke 50 árnyalatát, mert kíváncsi volt a véleményemre.

Egyszer tudtam megnézni, a végén már sírtam, mert az én lelkemnek fájt, hogy üti azt a nőt, akit szeret...

2018. febr. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!