Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehetek emiatt leszbikus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek emiatt leszbikus?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt az egyik 30 éves férfi rokonom (én 14 voltam akkor) meg akart erőszakolni. Próbálkozott,erőszakoskodott,szerencsére a végén észhez tért és mégsem tette meg. Akkor nagyon kikészültem,kapcsolatom nem volt előtte férfival. Azóta egyszerűen undorodom a férfiaktól. Próbáltam kapcsolatot kialakítani férfival,de ahogy oda jutottunk,hogy szex,nem ment,visszatáncoltam. Egyszerűen undorodom a férfi nemiszervtől. Már 19 éves vagyok,de semmi sem változott. Lehetek emiatt leszbikus?
2018. febr. 5. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt egy szakembertől kellene kérdezned. De ha egyáltalán nem tudsz semmit elképzelni pasikkal akkor lehet. De mi van a lányokkal? Ők érdekelnek? Ha igen, nem biztos hogy emiatt alakult ki, lehet hogy alapból sem vonzódtál hozzájuk.
2018. febr. 5. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy leszbikus vagy,nem (csak) azt jelenti, hogy undorodsz pl. a férfiakkal való együttléttől,hanem kizárólagos vonzalmat is érzel a saját nemet iránt. Rád van bízva, hogy a későbbiekben élsz-e a saját nemed kínálta örömökkel, mindenesetre leszbikus biztos nem vagy. Amennyiben a kérdésed úgy értelmezendő, hogy a későbbiekben lehetsz-e emiatt, akkor persze igen a válasz.
2018. febr. 5. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Ajjaj! Ha erre igen lenne a válasz, az azt jelentené, hogy a saját nemhez vonzodás nem genetikai adottság. Azt pedig nagyon sok meleg kikérné magának, mert azonnal felveti az egyén felelösségét is a kérdésben.
2018. febr. 5. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos a mai napig nem dolgoztad fel a nemi erőszakot. Mert ez akkor is nemi erőszak ha nem történt behatolás. Az ilyen állatoknak le kellene vágni a fszát. Sajnos egy életre hazavágott ezzel.

Szerintem jó szakember és egy türelmes, szerető férfi partner akivel kölcsönös a szerelem segíthet ebben.

2018. febr. 5. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:

A leszbikus azt jelenti ahogy leírták hogy kizárólagos vonzalmat érzel a nők iránt. Általában saját akaratodból,akkor is ha a férfiak nem bántottak.

A szexuális irányultságot ne keverd össze a lelki traumával.

Téged egyszerűen truma ért, érthetö hogy undorodsz,félsz a férfiktól, de ez nem egyenesen arányos azzal hogy vonzódsz a nőkhöz.

Mondjuk ha nem akartak volna megerőszakolni, hanem csupa kedves,udvarias férfi vesz körül egész gyerek-és kamaszkorodban, akkor is undorodnál fizikailag a testüktől,a faroktól? Csakis a testtől, a testrésztől undorodsz, vagy magától a férfiléttől,attól amit a férfiak képviselnek számodra, a durvaságtól,az tettlegességtől?

A nőkben ennek az ellentétét képviselik, a gyengédséget, a biztonságot, vagy mindezektől függetlenül vonzalmat érzel irántuk? Ha nem akarnak megerőszakolni akkor is tudnál szerelmes lenni egy nőbe?Voltál már önmagáért szerelmes egy nőbe,anélkül,hogy támaszt,menedéket láttál/kerestél volna benne?

Ezekre a kérdésekre kellene őszintén válaszolnod magadnak.

Csak a főkérdésedre válaszolva aki eleve nem leszbikus az nem lesz csak ettől leszbikus. Van olyan hogy valaki szexuális irányultságát tekintve heteró, de valamilyen személyes problémája,sérelme,panasza miatt nem akar vagy nem képes,esetleg nincs lehetősége kapcsolatot létesíteni az ellenkezö nemmel,nálad adott hogy mi a probléma.Nem olyan fekete-fehér hogy ha nem megy férfival akkor leszbikus vagy.

Rengeteg kiegyensúlyozott,mentálisan-lelkileg egészséges,szociálisan egészséges helyzetben lévő,boldog leszbikus,meleg embert ismerek,akit nem bántott az ellenkező nem,és ha nyitott lenne rá akkor népszerű lenne az ellenkező nem tagjai között.

Első sorban arra kéne koncentrálni hogy feldolgozd a traumát,menj pszichológushoz,beszélj róla a családodnak,tegyél fljelentést.Később ahogy helyrejössz érezni fogod hogy itt van-e az ideje férfival ismerkedni.Lehet hogy megtörik benned a jég,lehet hogy nem,de az attól lesz hogy olyan súlyos lelki sebet kaptál hogy nem tud begyógyulni,nem attól hogy leszbikus vagy.Az emberi psziché sokkal bonyolultabb és összetettebb a puszta szexualitásnál.

L/N

2018. febr. 6. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!