Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti milyen leszbikus "kaszt"-ba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen leszbikus "kaszt"-ba sorolnátok magatokat?

Figyelt kérdés

Rendben, fogjuk fel úgy, mintha ez egy számítógépes játék lenne, és nektek kasztot kellene választanotok. Melyikre esne a döntésetek?

Plusz, mik a jellegzetességei ennek a típusnak? PL ha valaki chapstick leszbikus, az milyen jellegzetességekkel rendelkezik?

Előre is köszi a válaszokat! Remélem mindenki érti majd miről is van szó :D

2018. jan. 25. 08:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom elcseszett leszbikus lehetek, ha nekem a kulcsszavakban megemlitett “BOI”-rol a biologiai oxigenigeny jutott eszembe:(
2018. jan. 25. 12:47
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
lvl 110 frost mage vagyok
2018. jan. 25. 13:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 Szintén, a kasztról pedig az euszociàlis rovarok ugrottak be. :D Shame on me..
2018. jan. 25. 18:47
 14/22 anonim ***** válasza:
En nem tudom magamat besorolni. Van amikor noies vagyok viszont van amikor laza, sportos. Attol fugg milyen kedvem van. Nekem a sportos lanyok tetszenek leginkabb. 17/L
2018. jan. 25. 20:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Én egy wannabeandrogün lipstick lesbian vagyok (nehezen, de összeférxd), s nem is akármilyen... egy warrior *.*
2018. jan. 25. 21:43
 16/22 A kérdező kommentje:

Egy-két ember nagyon kreatív volt!

Jó olvasni ezeket a szellemes hozzászólásokat :D

2018. jan. 26. 07:32
 17/22 anonim ***** válasza:

Én olyan laza,sportos típus vagyok..egyáltalán nem a fiús külsejű..kontyba hordom a hajamat :)

Nem hordok sem szoknyát sem magassarkút nekem az kényelmetlen :) nem nagyon sminkelek,a természetesség híve vagyok :)

Nem sorolom magam be sehova sem..egy ember vagyok aki úgy öltözködik ahogy jól érzi magát :)

2018. jan. 26. 20:41
 18/22 A kérdező kommentje:

Te nem sorolod magad sehova sem, de a leszbikus társadalom majd megteszi helyetted :D Szeretnek osztályozni, és besorolni, hogy butch az a femme párja blabla :D

Otthon vagyok az ilyen témákban, mert neten utánaolvasgattam, persze sok helyen a fordítók az egyes típusokat a maguk kedve szerint írtak le, az angol oldalakon egységesebben vannak magyarázva az egyes kifejezések :D

2018. jan. 26. 20:49
 19/22 anonim ***** válasza:
Femme vagyok és a lipstick lányok jönnek be!
2018. jan. 27. 02:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik "kasztnak" számít ez. Hétköznap kiskosztümöt hordok, néha magassarkút is, sminkelek, hajat festek, manikűröshöz járok, szőrtelenítek. Hétvégén meg túra ruhát kapok és megyek az erdőbe, akár télen is. Szeretem a fiús dolgokat, az autókat, gépeket, fegyvereket. A házimunka nem az erősségem.
2018. jan. 27. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!