Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen leszbikus "kaszt"-ba sorolnátok magatokat?
Rendben, fogjuk fel úgy, mintha ez egy számítógépes játék lenne, és nektek kasztot kellene választanotok. Melyikre esne a döntésetek?
Plusz, mik a jellegzetességei ennek a típusnak? PL ha valaki chapstick leszbikus, az milyen jellegzetességekkel rendelkezik?
Előre is köszi a válaszokat! Remélem mindenki érti majd miről is van szó :D
Egy-két ember nagyon kreatív volt!
Jó olvasni ezeket a szellemes hozzászólásokat :D
Én olyan laza,sportos típus vagyok..egyáltalán nem a fiús külsejű..kontyba hordom a hajamat :)
Nem hordok sem szoknyát sem magassarkút nekem az kényelmetlen :) nem nagyon sminkelek,a természetesség híve vagyok :)
Nem sorolom magam be sehova sem..egy ember vagyok aki úgy öltözködik ahogy jól érzi magát :)
Te nem sorolod magad sehova sem, de a leszbikus társadalom majd megteszi helyetted :D Szeretnek osztályozni, és besorolni, hogy butch az a femme párja blabla :D
Otthon vagyok az ilyen témákban, mert neten utánaolvasgattam, persze sok helyen a fordítók az egyes típusokat a maguk kedve szerint írtak le, az angol oldalakon egységesebben vannak magyarázva az egyes kifejezések :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!