Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti milyen leszbikus "kaszt"-ba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen leszbikus "kaszt"-ba sorolnátok magatokat?

Figyelt kérdés

Rendben, fogjuk fel úgy, mintha ez egy számítógépes játék lenne, és nektek kasztot kellene választanotok. Melyikre esne a döntésetek?

Plusz, mik a jellegzetességei ennek a típusnak? PL ha valaki chapstick leszbikus, az milyen jellegzetességekkel rendelkezik?

Előre is köszi a válaszokat! Remélem mindenki érti majd miről is van szó :D

2018. jan. 25. 08:45
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni, hogy kort írjatok, és az is jó lenne ha leírnátok azt, milyen nők jönnek be az adott típusoknak, akár magatokból kiindulva is :D
2018. jan. 25. 08:48
 2/22 anonim ***** válasza:
ilyen a meleg férfiaknál is van? vagy ott csak aktiv/passziv? :D
2018. jan. 25. 08:48
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Remelem azzal tisztaban vagy, hogy aki otthon van a leszbikus temaban, attol a szamitogepes vilagban nem feltetlen.

En nem tudok erdembem hozzaszolni pl, igy nincs valasz.

2018. jan. 25. 08:54
 4/22 A kérdező kommentje:

Szerintem érthetően fogalmaztam :D

Teljesen érthető az a kérdés, ti milyen típust képviseltek, és mik az érdeklődési köreitek, valamint hány évesek vagytok, óh és még az, hogy mi jellemző rátok :D

Ez a lényeg, ha valaki méég nem értette volna a fenti leírást :)

2018. jan. 25. 08:57
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha leirnad, hogy te milyen vagy es annak a mintajara leirja mas is?:D
2018. jan. 25. 09:28
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom erre gondoltál-e

Lipstick leszbikus vagyok,az azt jelenti,hogy nőies nő,aki szintén a nőies nőkhöz vonzódik,tehát én is a nőies nőkhöz vonzódom.

29/N

2018. jan. 25. 09:59
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent ha mar itt vagyunk elmagyarazhatnatok nehany leszbikus szlenget, mert bar magam is leszbikus vagyok es a temaban nagyon olvasott (ertsd: tobb pszichologiai velemeny, tanulmanyok stb) a szlengeknek is utananeztem, megsem ertem pl a “chapstick” leszbikust.
2018. jan. 25. 10:22
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem hagyjuk az angol kifejezéseket, mert úgyis mindenki kicsit másképp értelmezi. Nem könnyebb magyarul elmagyarázva körülírni? A kategóriák között úgyis rengeteg az átmenet, nem tartozhat senki sem egyértelműen csak egy kategóriába.

Én nőiesnek tartom magam, hosszú hajam, festett körmöm van, sminkelem magam, és szeretem a nőies egyszerű eleganciát. Szövetkabát, kalap, cipő, szép sálak, ingek, zakók, ékszerek, minden ilyesmi jöhet. És a hasonló stílusú nők jönnek be. Nem kizárólagosan, de a fiús, férfias dolgokat nem szeretem egy nőn. A laza, utcai, uniszex stílus még belefér ruházatban, de attól legyen nőies arcra, hajviseletre.

20l

2018. jan. 25. 10:39
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Paladin futch

Kéne egy nagy kard, meg egy jó bőrdzseki, pink rövid haj meg jó sok csillámpor.

2018. jan. 25. 12:05
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
a chapstick az az, aki nőies de nem high maintainance. hosszú haj, ruhák, szoknyák, de mondjuk nem hord minden nap magassarkút és teljes sminket.
2018. jan. 25. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!