Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen leszbikus "kaszt"-ba sorolnátok magatokat?
Rendben, fogjuk fel úgy, mintha ez egy számítógépes játék lenne, és nektek kasztot kellene választanotok. Melyikre esne a döntésetek?
Plusz, mik a jellegzetességei ennek a típusnak? PL ha valaki chapstick leszbikus, az milyen jellegzetességekkel rendelkezik?
Előre is köszi a válaszokat! Remélem mindenki érti majd miről is van szó :D
Remelem azzal tisztaban vagy, hogy aki otthon van a leszbikus temaban, attol a szamitogepes vilagban nem feltetlen.
En nem tudok erdembem hozzaszolni pl, igy nincs valasz.
Szerintem érthetően fogalmaztam :D
Teljesen érthető az a kérdés, ti milyen típust képviseltek, és mik az érdeklődési köreitek, valamint hány évesek vagytok, óh és még az, hogy mi jellemző rátok :D
Ez a lényeg, ha valaki méég nem értette volna a fenti leírást :)
Nem tudom erre gondoltál-e
Lipstick leszbikus vagyok,az azt jelenti,hogy nőies nő,aki szintén a nőies nőkhöz vonzódik,tehát én is a nőies nőkhöz vonzódom.
29/N
Hát szerintem hagyjuk az angol kifejezéseket, mert úgyis mindenki kicsit másképp értelmezi. Nem könnyebb magyarul elmagyarázva körülírni? A kategóriák között úgyis rengeteg az átmenet, nem tartozhat senki sem egyértelműen csak egy kategóriába.
Én nőiesnek tartom magam, hosszú hajam, festett körmöm van, sminkelem magam, és szeretem a nőies egyszerű eleganciát. Szövetkabát, kalap, cipő, szép sálak, ingek, zakók, ékszerek, minden ilyesmi jöhet. És a hasonló stílusú nők jönnek be. Nem kizárólagosan, de a fiús, férfias dolgokat nem szeretem egy nőn. A laza, utcai, uniszex stílus még belefér ruházatban, de attól legyen nőies arcra, hajviseletre.
20l
Paladin futch
Kéne egy nagy kard, meg egy jó bőrdzseki, pink rövid haj meg jó sok csillámpor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!