Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex és más semmi. Miért vágyunk rá ennyien?
Annyi lány van, aki kipróbálná másik lánnyal a szexet. Én is. Nem kapcsolatra vágyok, csupán az élvezeti része érdekel.
Volt már komoly kapcsolatom férfiakkal, és ott több hét, több hónap után került csak sor testi kapcsolatra. Mert azt valahogy "komolyan veszem"
Nővel viszont annyira könnyen elképzelem, hogy...bármi.
Miért? Miért vágyok/vágyunk rá ennyien?
32N
Nem pont a leszbikus kategóriába kellett volna tenni, mert a leszbikusok meg pont nem így vannak ezzel.Na mindegy.
Azért mert sok lány van akik mindig is a szőke hercegről álmodoztak, kapcsolatban egy pasira van szükségük de attól testileg még vonzódhatnak a lányokhoz. Érthető, a lányok olyan gyönyörűek ki ne vonzódna hozzájuk? :D De mivel komolyat nem akarsz miért várnál hónapokat arra hogy megkapj egy lányt?
Plusz szerintem nem érzik magukat annyira rbancosnak attól ha sok lánnyal bonyolódnak alkalmi kapcsolatba, mintha pasival tennék ugyanezt.
Nem tudom mennyi valóságalapja van, de azt is hallottam hogy a lányok nagy része vonzódik valamilyen szinten a saját neméhez. Ahogy tapasztaltam lehet benne valami.
Amikor szakítottam az első kapcsolatommal, akkor kezdtem el pesten dolgozni, rögtön, miután a tanulmányaimat abbahagytam. Lett társaságom, eljártunk bulizni, amik hivatalosak vagy csak fél hivatalosak voltak. Rengeteg nővel találkoztam, randiztam, szexeltem, de léptem is tovább. Ezt 2 évig csináltam, akkor már kezdtem lelkileg kiégni és érezni, hogy nem az én világom. Kell egy társ, egy folytonosság, egy állandó pont az életembe.
Én nem az a kategóriás vagyok, hogy faszikról áttértem a nőkre vagy csak a kíváncsiság hajtott.
Azok keresik ezt a fajta életet, akiknek vagy nagy csalódásuk volt, szakítottak vagy alapvetően ilyen a jellemük. Nem kötődnek és nem tudnak egy helyen leragadni.
Viszont ez lassan, de biztosan rombolja a lelket. Azóta már a második komoly kapcsolatomban vagyok benne és soha többé nem tudnám ezt a bulizós, kocsma túrázós és mindennapos randikat csinálni.
Főleg, amikor minden harmadik csaj, akivel randizol vagy lefekszel, már azaz első kérdése utána, hogy mi járunk e. Valahol ebből is elegem lett, mert ő nem a szexet kereste, hanem a szerelmet, csak burkoltan.
Én is így vagyok vele, bár nálam azt, hogy inkább a szexre megyek, mint egy kapcsolatra az okozza, hogy megszívtam egy hatalmas szerelmet, azóta meg nincs kedvem eljátszani ezt mégegyszer.. Amúgy szerintem picit az is befolyásolja ezt, hogy hogyan tekintesz a világra. Élvezni akarod az életet, és ennyi. Nővel lefeküdni pedig nagyon szexi, gyengéd, és szenvedélyes, plusz benne van ez a tiltott gyümölcs érzés, amitől még jobb lesz. Egy lány jobban tudja, hogy mit szeretnél, nem szégyenled előtte amit teszel, mert valahogy úgy érzed, hogy ő is ugyan úgy érez, mint te:) ^^
Ha nem így van bocsi, de ilyesmire tudok gondolni csak :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!