Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? Vagy miért lehet zavarban?
Figyelt kérdés
Tehát arról lenne szó,hogy van egy lány akivel van pár közös órám így elég sokat vagyunk együtt.És azt veszem észre,hogy amikor a közelében vagyok,és összenézünk akkor elpirul,elkapja a tekintetét és látsik rajta,hogy zavarban van.Évelején asszem,próbáltam vele meg egy barátnőjével barátkozni,de nem igazán szólt hozzám,akkor azt gondoltam nem vagyok neki szimpi,de most ezek a jelek.Szerintetek?Vagy egy heteró lány,miért jönne zavarba egy másik lány nézésétöl?2018. jan. 23. 18:09
11/13 anonim válasza:
Szerintem ha bejössz valakinek azt érzed. Akarva-akaratlan tesz olyan dolgokat amik utalnak erre, ahogy te is ha bejön neked :)
Nyugodtan hívd el külön, akár egy kávéra suli után, vagy csak annyit hogy menjetek együtt egy darabon hazafele. Maradj vele kettesben :) és legyél bátor, bókolj neki, érintsd meg, nézz hosszan a szemébe. Figyeld, ő mennyire keresi a testi és szemkontaktot.
Drukkolok nektek!! :D
12/13 anonim válasza:
De aranyos vagy!:D:* Szerintem is tetszhetsz neki.Talán nem tudja,vagy nem meri vállalni,hogy a lányokhoz vonzódik.Esetleg eleve visszahúzódó,csendes fajta.Célszerűbb lenne neten ráírni valami témával.Talán oldottabban menne elsőre,mint személyesen.A gép előtt pirulhatna.Aztá meglátjátok.Próbálj vele szemkontaktust tartani többször, az sokmindent elárul.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó kettő:* :))Amugy visszajelölt.
2018. jan. 23. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!