Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? Vagy miért lehet zavarban?
Figyelt kérdés
Tehát arról lenne szó,hogy van egy lány akivel van pár közös órám így elég sokat vagyunk együtt.És azt veszem észre,hogy amikor a közelében vagyok,és összenézünk akkor elpirul,elkapja a tekintetét és látsik rajta,hogy zavarban van.Évelején asszem,próbáltam vele meg egy barátnőjével barátkozni,de nem igazán szólt hozzám,akkor azt gondoltam nem vagyok neki szimpi,de most ezek a jelek.Szerintetek?Vagy egy heteró lány,miért jönne zavarba egy másik lány nézésétöl?2018. jan. 23. 18:09
1/13 anonim válasza:
Van ez a "betegség" amikor bármitől elpirul valaki, lehet ő is csak egy ilyen lány és te azt képzeled bele, hogy azért pirul el, mert esetleg nézed és érez irántad valamit. Aki ebben szenved annak mondhatod azt is, hogy kék az ég és akkor is elpirul, nagyon sok ilyen ember van, aki nem tehet róla, de bármitől elpirul bármilyen helyzetben ezt nem lehet irányítani. Én inkább erre gondolnék, hogy itt is ez lehet a helyzet.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát lehet,nem zárom ki.Megkéne figyelnem,hogy mástól is elpirul?Mert én csak ekkor láttam még.
2018. jan. 23. 18:22
3/13 anonim válasza:
Igen figyeld meg, úgy, hogy mással beszélget, de te ne feltűnően nézd és, hogy akkor is elpirul e. Vagy, ha a tanár kérdez tőle valamit és válaszolnia kell , akkor is elpirul e, mert ha igen, akkor hiába élted bele magad sajnos az van, amit írtam.
4/13 A kérdező kommentje:
Ezt már most tudom,mert nem volt zavarban pl:órán amikor a tanar felszolitotta
2018. jan. 23. 18:30
5/13 anonim válasza:
Na, akkor még lehet, hogy valamilyen szinten tetszel is neki. Tudja, hogy a lányokat szereted?
6/13 A kérdező kommentje:
Nem.Meg senki.
2018. jan. 23. 18:38
7/13 anonim válasza:
Akkor az így nehéz ügy lesz és nem tudod meg a valóságot talán soha. Ha csak nem nyitsz felé valahogy, amiből kicsit egyértelműbb lenne a dolog. Persze, ha kimondod neki, utána lehet elmondja mindenkinek , ezért ha még senki nem tudja ezt nem javaslom, hanem valami kis praktika, amivel kiugraszthatnám a bokorból a nyulat.
8/13 A kérdező kommentje:
Bejelöljem facen,aztán előbe meg kezdemenyezzek valahogy beszelgetest?Vagy inkabb facebookon?
2018. jan. 23. 18:47
9/13 anonim válasza:
Bejelölheted max. ha nem jelöl vissza az már jel, hogy nem is érdekled. Viszont beszélgetést csak is élőben javaslom, amit leírsz facen annak nyoma marad és ha netán túl megnyílnál bármikor felhasználhatja ellened, ha olyan csaj. Szóval élőben valamit kreálj :)
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi.Bejelöltem.Hiszen abba semmi fura nincs szerintem,mert "ismerem"
2018. jan. 23. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!