Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti össze tudnátok jönni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti össze tudnátok jönni egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Belülről lány, de külsőleg fiú, szóval transznemű. Lehet később teljesen átváltozna lánnyá...

De a lányokat szereti.

Ilyen leszbi heteró vagyok vagy nem tudom..

Egy ilyen embert eltudnátok képzelni magatok mellett, erdekelne vagy nem?

---------------

És ha ugyan igy belülről lány de fiúnak született, és nagyon semmi külső változás nem csinál/csinált magán?

2018. jan. 4. 19:06
1 2
 11/11 anonim válasza:
Előző vagyok, kicsit félre értelmeztem a kérdést amiért ne haragudj rám. Szerintem semmi akadálya nincs, hogy találj egy hozzád passzoló lányt vagy esetleg fiút, hisz jól tudjuk, nem egy ilyen párral lehet találkozni akik így is megtalálták a boldogságot. Csak annyi a lényeg, hogy a helyzeteddel tisztában is merj ismerkedni és ne érezd magad e miatt kevesebbnek mint amennyit érsz! Mert a világ sok színű, minden ember más és más, de mindegyik megérdemli a szerelmet. Remélem idővel elindulsz a testi változás útján, hogy végre te is kívül-belül az légy aki vagy! ☺️
2018. márc. 11. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!