Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan lépjek tovább ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább ha a volt barátnőmmel már helyre hozhatatlan?

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Állj vissza egy korábbi állapotra a biztonsági mentésből.
2017. dec. 27. 01:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy érted?
2017. dec. 27. 01:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az egyes válaszoló arra gondol, hogy készítettél biztonsági mentést vagy készült automatikusan visszaállítási pont és ilyenkor arra visszalehet állni és semmissé tenni a helyrehozhatatlan károkat. hozzáteszem ez a tanács nagyon hasznos, de sajnos csak számítógépeknél működik, ezt a válaszoló elfelejtette hozzátenni. ráadásul az emberek nagy része nem is készít biztonsági mentést, ezért is van az újabb operációs rendszerekben automatikus visszaállítási pont kreálás, megvédve ezzel a felhasználót a saját hülyeségétől. pedig manapság akár ingyen is lehet mentéseket készíteni a felhőbe.

na most a probléma az van, hogy te érző emberi lény vagy, nem számítógép, ezért az első válaszoló tanácsát nem tudod használni.

mióta ember él a földön azóta volt olyan, hogy két ember között egy nagyon közeli kapcsolatnak vége szakadt úgy, hogy az egyikőjük ezt nem szerette volna. változó, hogy ez kit mennyire visel és ki miként dolgozza fel. sajnos mint már említettem biztonsági mentésre ilyen esetben nem lehet visszaállni.

klasszikus, többé-kevésbé működő módszerek:

- jelentős mennyiségű alkohol fogyasztása hosszabb ideig

- azonnal másik partner keresése és felszedése búfelejtő jelleggel

- otthon bezárkózni pár napra sok papír zsebkendővel, romantikus filmekkel, sütivel és tejszínhabbal és folyamatosan bőgni

- megbízható baráti kör esetén segítséget kérni tőlük, akik megjelennek tartózkodási helyednél és kirángatnak valahova

- fogj bele valamibe amibe teljesen el tudsz merülni és elviszi minden idődet, így elfelejted a másik problémádat. edzés, kertészkedés, 10ezer darabos puzzle összerakása, munka, stb.

- totális változtatás az életeden. új frizura, új ruhák, bútorcsere, lakhelycsere, tartózkodási ország kicserélése

a legtöbb ember a fentieket szokta választani. van amit tipikusan nők, van amit tipikusan férfiak.

NEM, ismétlem NEM működő módszerek:

- totálisan semmit nem csinálás és önmarcangolás

- folyamatosan az exen gondolkodás bármilyen más tevékenység helyett

- saját testi vagy szellemi épségednek történő ártás bármilyen módon

- sokadszorra is megpróbálni visszacsinálni a dolgokat (ha ez már megtörtént korábban, sikertelenül)

- illegális tudatmódosító szubsztanciák jelentős mennyiségű konzumálása, a törvény szankcionálja

Kb. ennyit tudtam neked segíteni. Kevés, tudom, de bár a holdra már eljutottunk, az ilyen problémákat mint amiben te küzdesz még nem tudtuk leküzdeni. Sajnos a klasszikus módszerek közül választhatsz csak.

Idővel jobb lesz. A megszűnt kapcsolat minőségétől (és a fenti módszerek alkalmazásától függően jellemzően pár nap és pár hét közötti időintervallumra számíthatsz. Van amelyik módszer gyorsítja ezt, van amelyik lassítja. Amelyik lassítja azt nem akarjuk alkalmazni, mert az nem jó, ugyanis kontraproduktív. Ha jól esne kibeszélni, akkor írd meg magánba, hogy mi történt. Bár nem vagyok leszbikus, de remek hallgatóság.

Ne légy túl szigorú az első válaszadóval. A biztonsági mentés fontos dolog és ha nem ember lennél, hanem számítógép, akkor most pár kattintással helyre lehetne hozni mindent.

Kitartás pici lány, sokan átestünk már ilyenen, tudjuk milyen. A világ egy része szeret téged és szorít neked, hogy túl tudj lendülni és új barátnőt szerezhess, akivel remélhetőleg már nem követed el ugyanazt a hibát.

Kívánom a legjobbakat neked!

2017. dec. 27. 02:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A volt barátnőd, akkor már túl vagytok a szakításon? Sok mindent nem tudsz tenni, ha ugy jobban érzed magad megpróbálhatod elterelni a figyelmedet valami új elfoglaltsággal, de akár utat is engedhetsz a szomorúságodnak, "gyászold" meg a kapcsolatot és idővel(tudom,sablonos, de tényleg) jobb és jobb lesz.Velem 9 év után szakított a barátnőm,akit imádtam,teljesen padlóra kerültem,hallani sem akartam róla, hogy elfelejtsem,vagy mással ismerkedjek,de ő nem változtatott a döntésén, folyamatosan visszautasított,szóval teljesen padlóra kerültem, hetekig ki sem léptem a házból, fel sem öltöztem,pizsamában siránkoztam vagy alkoholba fojtottam a bánatom, így ment hónapokig, nem is erdekelt igazán semmi.Aztán magamtól elkezdtem javulni, egyre jobban éreztem magam, erőfeszítés nélkül álltam talpra, igaz időbe telt,de jobb vagyok mint új koromban.Arra akarok rávilágítani, hogy ha nem érzel motivációt a "továbblépésre" akkor nem erőltesd, mert lehet ha mesterségesen továbblépsz, vagyis mesterségesen elnyomod a fájdalmat, később fog kiütközni,a felszín alatt még évek múlva sem leszel igazán "gyógyult". Ahogy te erzel úgy csinálj.Ha úgy érzed ismerkedni,bulizni,utazni stb akarsz és attol jobb csináld azt.Ha úgy érzed attol lesz hogy egyedül vagy, csináld azt.Ha más opciót érzel jobbnak akkor azt csináld.Ne hallgass másokra,meg családtagokra,barátokra sem, lehet hogy csak segíteni akarnak,de nem biztos,hogy ami másnak működött és jó volt,neked is jó lesz.
2017. dec. 27. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Harmasnal a pont.

En probaltam az utazast, az alkoholt...most jon a szilveszter es megyek buliba ( osztrosokk, wow) ismerkedni.....

40L

2017. dec. 27. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon függ ám ez attól hogy 17, 27 vagy 37 stb éves vagy-e.

Tizenévesen a nehézségek abból szoktak adódni, hogy az embernek nincs sok kontrollja a környezete fölött. Ha te és az ex egy suliba jártok, az bukta. Emiatt nem fog egyikőtök se iskolát váltani, szóval az a minimum hogy hónapokig, évekig nézhetitek egymás fejét.

Ebben az esetben annyit tudsz tenni, hogy kicsit visszább vonulsz, a tanulásra koncentrálsz és megpróbálsz iskolán kívül új barátokat szerezni.

Remélhetőleg te is és az ex is felnőttetek annyira, hogy egyikőtök sem teregeti ki a szennyest. (Ez esetben jobb nem belemenni a kakaviharba, mert csak rontanál a helyzeten)

Ha már mindketten viszonylag függetlenek vagytok a szüleitektől, van albérlet, meló stb. akkor valószínűbb, hogy egy durva szakítás esetén van lehetőség mindent felrúgni és újrakezdeni. Azt mérlegeld, hogy érdemes-e, Ilyenkor szoktak baráti körök szétesni, felmondások bekerülni az amúgy jó munkahelyre, stb. Nálam külföldre költözés is volt, bár inkább az volt az ok mintsem az okozat.

Szerintem ebben az esetben azt fontos mérlegelni hogy mi az ami tényleg elavult és idejét múlta, és mi az amit csak puszta rombolási vágyból döntenél rommá.

Mint az előttem lévők is írták, a gyászt itt is ki kell várni, de ez után praktikusan neki kell fogni újjá építeni, és és kell egy túlélési terv, hiszen ha a megélhetésed múlik rajta, akkor nem vinnyoghatsz összekucorodva a szobádban hónapokig.

Az új kapcsolatot én tuti nem javasolnám amíg nem vagy túl rajta teljesen. Tisztességes ember nem éli ki a problémáit másokon. A la art pour la art kefélés persze más kérdés, de kérdezném én, hogy hány leszbikus van a te baráti és ismeretségi körödben. Mert legalábbis az én tapasztalataim szerint 30-40 kilométeres körzetben van 2-3 normális nő, és jellemzően mindenki kavart már mindenkivel az összes ilyen buliban és ismerős-baráti körben.

Ha meg már van közös lakás, macska, kutya, gyerek, könyvtár, vállalkozás, bélyeggyűjtemény stb. akkor sajnos hideg fejjel le kell ülni és el kell osztani. Nem lesz könnyű, és lehet nehéz lesz talpra állni, különösen úgy hogy ha hozzá voltál szokva a közös kassza nyújtotta anyagi biztonsághoz.

Sajnos az évek előrehaladtával ezek csak halmozódnak, kb. ugyanaz lesz a baráti-ismeretségi körben is mint egy iskolában, és 30 fölött már nehéz mindent csak úgy felrúgni és fenekestől felforgatni, szóval pl. a nézitek egymás fejét probléma valszeg jellemző lesz később is.

Sok sikert és kitartást, és ne az önrombolásra koncentrálj, hanem teremts keretet a gyógyuláshoz, keress lehetőséget arra, hogy hogyan tudsz önállóan helytállni.

2017. dec. 28. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!