Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bajuk a leszbikusoknak a biszexuálisokkal?
Én vagyok a #7-es. Folyamatosan olvasom a válaszokat. Le vagyok döbbenve. Írtam egy szépen kidolgozott választ amit úgy gondoltam, hogy beposztolok ide, de végül kitöröltem az egészet.
Sajnos rá kellett, hogy jöjjek, hogy bármilyen szexuális orientáció képviselői között vannak olyanok akik dehonesztáló, pejoratív jelzőkkel látnak el mindenkit akik nem olyanok mint ők. Olyan jelzőket olvastam itt, amiket az igazi kőbunkó homofóbok használnak indokként pl. ellenetek. Még jó, hogy nem fogalmazódott meg valakiben, hogy a biszexuálisok betegek, gyógyítsuk meg őket.
Egyszer 's végre értsétek már meg: a szexuális orientáció nem határozza meg egy ember értékét. Nem undorító vagy kevésbé méltóságteljes és nem is kicsapongó egy meleg/biszex/hetero/akármi. Egy emberi lény maga bírhat ilyen értékekkel, jelzőkkel. Egy szexuális orientációhoz tartozó kisebbség, többség nem. Még akkor sem, ha köztük több olyat találni akire jellemzőek bizonyos tulajdonságok.
Aki mást mond, az nem jobb a rasszistáknál, homofóboknál vagy akárkinél aki egy teljes csoportot elítél.
És nem ti sem vagytok mind "idióta leszbikusok" amiért ezeket a dolgokat leírtátok. De van köztetek olyan akinek mélyen magába kéne néznie, hogy vajon miért alakult ki benne az a lealacsonyító jelző egy biszexuális iránt.
Továbbra is kiállok minden homo- és biszexuális mellett. Még akkor is ha van köztetek akinek a véleményét és kívánom, hogy mint leszbikusok, legyetek jobbak annál a hetero tömegnél akik elítélnek benneteket.
Az az álmom, hogy egy szép napon ez a válasz 100%-os lesz és mindenki, leszbikus, biszex, hetero pontosan ugyanígy fog gondolkozni.
Most sajnos attól tartok már annak is örülnöm kell, ha sikerül 10-20%-ot elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!