Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez önzőség?
Nekem a szexben elsődleges a durvaság , és másodlagos a gyengédség (a durvaságra nedvesebb leszek, jobban felizgulok). Volt barátnőmnél pont fordítva volt, mégis megadta nekem a durvaságot (akkor is amikor jártunk, akkor is amikor csak kavartunk). Viszont most van egy lány akivel kavarok (azt is mondhatjuk párjelölt) , BDSM fogalmát nem is ismerte, és azt mondta nem vinné rá a lélek, hogy megpofozzon vagy fojtogasson engem. És hogyha mással akarok lefeküdni ez miatt akkor sajnálja, de ez neki nem megy, de hogy amúgy próbál mindent megadni.
Mit gondoltok?
Sajnos ez egy olyan dolog, hogy vagy ilyen beállítottságú valaki, vagy nem. Ha full vanilla a csaj, szvsz nem sok mindent lehet tenni.
De még ha van is BDSM egy kapcsolatban, akkor se feltétlen egyforma ám.
Pl. a barátnőm és én is switchek vagyunk, ami szuper. mindkettőnket izgat a bőr, ami szintén.
Engem érdekelnek a gyertyák, meg a shibari, a páromat nem igazán de élvezi a reakciómat.
Én az ő kedvéért tanultam meg hogy kell úgy fojtogatni valakit hogy ne ártsak vele, és bár különösebben nem vagyok paskolós típus de tudom hogy ő élvezi, szóval...
És akkor mindkettőnknek van amit egyszerűen nem. Pl. a verbális alázás nem, mert egyikőnket sok megaláztatás érte, és inkább rossz emlék mintsem szexi. Illetve latex allergia miatt ez a fétis sem lesz kiélve.
Szóval bármilyen szex a kettőtökről kell hogy szóljon, és van olyan hogy két ember egyszerűen nem kompatibilis az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!