Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha eljut a kapcsolat egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eljut a kapcsolat egy olyan pontra, hogy megüt a párod érdemes abba hagyni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 18:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Már az előtt érdemes lett volna abbahagyni ha nem működik mielőtt eljutottatok erre a pontra.

Azért a konkrét sztorit leírhatnád röviden.

2017. nov. 27. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
Tök jó, hogy azért pontoznak le mert válaszolok. Megy az áldozathibáztatás rendesen...
2017. nov. 27. 21:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Valóban jó lenne egy háttérsztori, de feltételezem nem kijózanítás vagy egyéb alapvetően nem rossz indulatú dolog végett ütött meg, hanem dühből.

Szerintem is már rég abba kellett volna hagyni, nem szabad lett volna engedni, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Az pedig, hogy szereted...Van, amikor nem elég a szerelem sem.Pl.nem ölünk embert a szerelem nevében, tudod.És meg sem alázzuk magunkat olyasvalakiért, aki valószínűleg már nem vagy nem úgy szeret minket ahogyan kéne. Az ő részéről egyértelműen elmúlóban van a a szerelem, a sok konfliktus, sértés pedig előbb-utóbb a te érzéseidet is ki fogja kezdeni, úgyhogy gyakorlatilag meg vannak számlálva a napjaitok együtt. De ha elébe mennél a dolgoknak és most szakítanál, sok fájdalomtól és rossztól kímélnéd meg mindkettőtöket.

2017. nov. 27. 21:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon függ a körülményektől,de ha egy veszekedés már idáig tud fajulni az késöbb is odáig fog. Talán jobb lenne abbahagyni
2017. nov. 27. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha nem szeretnéd ide leírni mi a háttere a dolognak, akkor elküldheted nyugodtan privát üzenetbe nekem, a többieknek, akit érdekel a dolog.
2017. nov. 28. 09:46
 16/16 anonim ***** válasza:

/ tegnap 18:28 /

Én is elolvasnám szívesen. Ha gondolod nekem is küldheted.

2017. nov. 28. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!