Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha eljut a kapcsolat egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eljut a kapcsolat egy olyan pontra, hogy megüt a párod érdemes abba hagyni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 18:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem kérdés...
2017. nov. 27. 18:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Hmmm, de baszottul szerelmes vagyok belé 😔
2017. nov. 27. 18:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az öt év alat max két hangosabb veszekedés volt. Tiszteltük egymást annyira hogy nem vágtunk minden szart a másik fejéhez.

Ha megütne???? 3 másodpercen belül otthagynám. Örökre!

Tiszteld már magad ennyire, könyörgöm! Ez már nem egészséges kapcsolat.

28

2017. nov. 27. 18:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Ettől mar csak rosszabb lesz?
2017. nov. 27. 18:29
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Többször megütött, sőt belém is rúgott. Nehezen de meg tudtam bocsátani. Azóta is együtt vagyunk.
2017. nov. 27. 18:32
 6/16 anonim ***** válasza:
A rendszeresebb az rosszabbnak számít? Akkor igen, úgy szokott...
2017. nov. 27. 18:33
 7/16 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt es veszekedés közben hirtelen kaptam egyet tenyérrel állítólag megbánta de én nem bírom feledni
2017. nov. 27. 18:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem a párom egyszer pofozott fel, amikor hiszti rohamot kaptam és nem tudtam leállni :S (félreértettem valamit, nem tudom mi tört rám, de visszagondolva elég ijesztő voltam...)

Meglepődtem, mikor megütött, de tudom, hogy már csak ez a lehetősége maradt arra, hogy meghallgassam és megnyugtasson. Emlékszem arra, hogy a szemei könnyben ùsztak.Szóval tudom, hogy egyébként nem bántana! Ha más helyzet miatt ütött volna meg, nem hiszem, hogy megbocsájtottam volna neki. Szerintem az erőszak nem megoldás és ha már ahhoz kell folyamodni akkor ott valami nincs rendben...persze neked kell eldöntened, hogy hol vannak a határaid :D

2017. nov. 27. 18:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. És ennél általában csak rosszabb lesz. Most nem arra az esetre gondolok, amit az egyikválaszoló írt, hogy kvázi kizökkentésre használta egyetlenegyszer a pofont, és nem agresszív volt és nem a fejét vesztette el, vagy nem az erejével élt vissza.

Az esetek túlnyomó többségében ha egy kapcsolat eljut odáig, hogy valaki megüti a másikat, akkor a korábbiakban is nagyon súlyos dolgok történtek már pszichológiai szinten (manipuláció, önértékelés földbe tiprása, érzelmi bántalmazás, elzárás, gazdasági erőszak, fenyegetés, zsarolás pl.). Ha ezek közül fennállnak dolgok, és már meg is üt, akkor sipirc nagyon gyorsan, bármennyire is szereted. Utána csak sokkal rosszabb lesz és akkor már tényleg nagyon nehéz elhagyni az illetőt, mert mindent megtesz, hogy képtelen legyél rá.

2017. nov. 27. 19:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Igazad van...🤔
2017. nov. 27. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!