Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó leszbikus filmek, sorozatok vannak?
Figyelt kérdés
Az oitnb és az l wordot most fejeztem be.Imádtam őket.
Filmek közül ami tetszett:Carol,Adele elete,a gyerekek jól vannak,loving annabelle,csókol Jessica stein,but I am a cheerleader,orak
Ami nem:bloomington,kyss míg,Chloe,elveszed az eszem,redvas amal
2017. nov. 24. 17:36
11/14 anonim válasza:
Megláttam a kérdést, reméltem, hogy újat fogok tudni mondani, de nem... :D de mindegy, csatlakozom az Orphan Black-et ajánlók közé, hátha segít, hogyha többen mondják :D Igaz, mellékszál, de nagyon fontos, nekem például sokat segített is, és egyébként még female lead is van benne, nagy kedvencem! :)
12/14 anonim válasza:
Heartland (jó nagyon)
Bandaged
Below her mouth
Lányok egyenruhában (szex nincs, de érdemes megnézni)
D.E.B.S. kémcsajok
13/14 anonim válasza:
Elena Undone (A lelkész felesége) imádom ezt a filmet,kb 6x láttam már,de megunhatatlan..
14/14 anonim válasza:
A Carmilla Youtube sorozat is jó. Most már film is van. Carmilla Movie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!