Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban létezhet még olyan hogy egy leszbikus nő inkább férjhez megy mint hogy kiélje a vágyait?
Van sajnos, de uhh... borzalmas lehet, akkor is, ha amúgy a férj az nagyon szereti a nőt.
Olvastam amúgy egy olyan sztorit, hogy valaki megtudta a nagyapjáról, hogy meleg, és a nagymamájával legjobb barátok voltak, és azért döntöttek úgy, hogy együtt éljenek... :) Ez mondjuk így egész jó lehet, de inkább kihagyom... nagyobb esélyt látok arra, hogy macskás öregasszony legyek, minthogy férjezett O.o
"Nincs olyan, hogy egy férfi nagyon szeret egy nőt, csak a testét szereti ideig-óráig,több másikkal párhúzamosan"
Nem, tényleg nincs, ilyen még soha nem fordult elő a világtörténelemben :D Én sem vagyok nagy monogámia-hívő, de van olyan, hogy egy férfi nagyon szeret egy nőt, és nem csak a testét. Nem csak egy nő tud igazán szeretni egy nőt, hanem egy férfi is. (Mondom ezt nőként.)
Amúgy nekem az a véleményem, hogy aki tényleg leszbikus, az nem tud együtt lenni egy férfivel hosszú éveken át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!