Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » (Leszbikus kérdés) Mit szerett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Leszbikus kérdés) Mit szerettek jobban?

Figyelt kérdés

Ha a lány

ad1- parfümöt visel

ad2- a mosott ruha illata árződik

ad3- semmilyen illatot nem érzel rajta?

2017. nov. 21. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ebben van ráció, de ha egy nekem tetsző lányról van szó, akkor legyen egyedi illata, ne olyan amit bárkin érezhetek! :)
2017. nov. 21. 16:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, volt már kedvenc illatod valakin?

Vagy kedvenc öblítőd? :D

2017. nov. 21. 16:57
 13/18 A kérdező kommentje:

Hmm

Kedvenc illatom nem volt valakin inkább kedvenc valakim volt jó illattal.

Kedvenc öblitős passz. Volt akin mosószert éreztem nagyon finomat kérdeztem mi ez asszondta ariellel mosta. akkor az ariel illata jó,azt szeretem :D

2017. nov. 21. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez aranyos volt! :)
2017. nov. 21. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Szolid édes/gyümölcsös illatvilágú (van ilyen szó?:D) parfüm, de jó illatú pulcsikhoz is szeretek bújni, kedvencem a narancsos Coccolino. Azért sem haragszom meg, ha valami finom illóolajat használ otthon. :)
2017. nov. 21. 23:19
 16/18 anonim ***** válasza:

A parfümöt és a többi kozmetikum illatát szeretem érezni rajta, a hajon a rózsaillat a kedvencem, a bőrön valami édes gyümölcsillat, illetve a kakaóbabos, sheavajas tusfürdők,testápolók illatát. A ruhája illatát nem szoktam figyelni, mindegy milyen öblítőt használ, légyeg, hogy ne legyenek büdösek a ruhái sem. Esetleg az ágyban szeretem a levendula illatát(mármint az ágynemün:-).

27/N

2017. nov. 22. 10:09
 17/18 A kérdező kommentje:
16# Igazi kis vadászkutya vagy :D én nem vagyok valami jó az illat azonosításban . keverem őket
2017. nov. 22. 18:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Parfüm,ha megyünk valahova ,vagy vár valahol.De a legjobban a saját összetéveszthetetlen illatát amitől pezsegni kezd a vérem.
2017. nov. 23. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!