Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normálisan élni? Leszbikus kérdés.
Sokan úgy gondolkoznak: Párkapcsolatban ez "nem tabu", csináljuk! Vonuljunk, tüntessünk, mutassuk meg, hogy nekünk is vannak jogaink...!
Mindezt különböző "mottók" alapján, különböző "köntösben" találják...
De miért?
Nem lehetne csak úgy, normálisan, egymás mellett élni, jóban lenni a szomszédokkal, egymással, nem rá erőszakolva mindenkire azt, hogy "nekem ez a véleményem"?
Utolsó!
Bezzeg,ha 500 szilikoncsöcsös nő menne ki,félmeztelenül azzal nem lenne baja senkinek.
Ennyit a meztelenkedésről és az álszentségről.
Nem azzal van nekik a bajuk,ez csak ürügy.
Én nem tudom, alapvetően az embereknek mi a.... bajuk van, mert az én közegemben pl mindenki tudja (munka, egészségügy, privát szféra, család), de én se nem provokálom őket, se nem hunyàszkodom meg.
Majd, ha az LMBT tesz konkrét lépéseket affelé például, hogy a leszbikus anyukák nyíltan vàllalhassanak gyermeket, inszeminàcióval- mindezt úgy, hogy nem hivalkodó módon ràerőszakoljàk a társadalomra- akkor majd én is kiàllok egy tömeg elé, aki kíváncsi a véleményemre. És elmondom, hogy ez mekkora kálvária, és egyben diszkrimináció is, hacsak nincs fél millád spermàra!!
De úgy nem állok ki, és nem adom a nevem hozzá, hogy indulatok dúlnak mindkét oldalon, egyiken a háttérben lila tangày fiúkàk ràzzàk, másik oldalon neonàci szocliber tagok tojàssal dobàlóznak. Mert ennek semmi értelme.
És itt nem megbújàsról van szó. Hanem arról, hogy kulturáltan is lehet élni. Akinek meg nem megy, az meg ne akarjon engem személy szerint képviselni.
Felhozok egy egyszerű példát, talán e
így sokaknak érhetőbb lesz az én filozófiám.
Az LMBT nemrég szervezett egy találkozót olyan anyukáknak, akik leszbikusok. Hogy tudjanak egymással kommunikálni. Mondtam is a páromnak, hogy:huuu, de elmennék.
Mert nekem is lenne igényem arra, hogy "hasonló cipőben járó" anyukákkal beszélgessek.
Akikkel találkoztunk, sajnos a nagy távolság miatt megoldhatatlan volt a hosszabb idejű kapcsolat tartás.
Igen ám, de az időpont este 18-tól volt, a körúton.
Anyukák számára. Ha gyereked van, oda nem tudsz elmenni, mert nem mindenki tudja másra bízni a gyerek megfürdetését, vacsorát, altatàsàt... stb...
Nekem pl kocsival kellett volna mennem, kb 30km...Mikor érek haza? Mikor veszem meg a reggelit, és mikor viszem oviba másnap? Vagy ha másnap szombat van, hogyan csinálom meg délre az ebédet bevásárlással együtt délre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!