Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normálisan élni? Leszbikus kérdés.
Sokan úgy gondolkoznak: Párkapcsolatban ez "nem tabu", csináljuk! Vonuljunk, tüntessünk, mutassuk meg, hogy nekünk is vannak jogaink...!
Mindezt különböző "mottók" alapján, különböző "köntösben" találják...
De miért?
Nem lehetne csak úgy, normálisan, egymás mellett élni, jóban lenni a szomszédokkal, egymással, nem rá erőszakolva mindenkire azt, hogy "nekem ez a véleményem"?
Én személy szerint nem bujkálok. Én minden élethelyzetben elmondom a privát kis véleményemet. De nem provokálom a közegemet azzal, hogy én miként élek szexuális életet.
Pedig már van egy közösen vállalt gyermekünk is, tehát azt sem lehet állítani, hogy: mert nekem könnyű!
Itt a párom is, én is minden nap : megvàlaszoljuk a kérdéseket, amik felmerülnek, itt mindenki puffog és mérgelődik egy sort pl. a kidőlt közös kerítés ügyében, megegyezünk... és az élet megy tovább...
És mindeközben szem előtt kell tartanom a gyermekem érdekeit, lehetséges nehézségeket... stb... De nem gondolom soha azt, hogy a gyermekemet valaha azért kitaszítaná a világ, mert két anyukája van....
Én szeretem, és tisztelem azokat az embereket, akikkel nap, mint nap kontaktban vagyok: ez lehet munka, család, barátság, szomszédság, a saját szüleim.
Pl az én szüleim nem örültek annak, hogy nővel élek együtt. Én ezt tiszteletben tartom, nem erőltetem rájuk. Cserébe ők is tiszteletben tartják, de mindig számíthatunk egymásra, mint szülő a gyermekére, gyermek a szülőre...
Erre más homoszexuális párok, nők és /vagy férfiak nem képesek?
És a szomszédod előtt is bujkálni fogsz,vagy mégis hogyan gondolod?
Ja,hogy te úgy képzeled az együttélést,hogy a szomszédok a hátad mögött összesúgnak,hogy "ezek biztos leszbik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!