Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha valaki kulsore jon be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kulsore jon be nektek, akkor azzal semmit nem tudtok elkepzelni? (Bovebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy csaj, azt mondta, hogy kulsore pont olyan vagyok, amilyen a zsanere. De belsore nincs meg az a plusz. Tapasztalatok? Nektek volt ilyen es ha igen vegul adtatok eselyt? Hovy csavarjam el a no fejet?

2017. nov. 20. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre az utcán is bejön sok mindenki. Ahhoz, hogy hosszabb távon működjön a dolog, nagyon kellenek a szellemi dolgok. Ha nem egyeznek a nézeteitek, ha egy típusú filmek nem tetszenek, ha más minden szokàsotok, az csak idegesíteni fog rövid időn belül.

Fordítva voltam már. Sokáig beszélgettem valakivel, találkozás nélkül, jó volt vele, érdeklődő volt és mindketten közös dolgok irányába mozdoltunk. Ez annyira jó volt így, hogy miután találkoztunk már kicsit sem figyeltük hogy néz ki külsőre a másik, mert olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást. Persze utána pár évvel kialudt a dolog.

De belsőt mindig részesíts előnyben jobban. Lehet szép meg csinos, ha buta meg ostoba mint a tök.

N28

2017. nov. 20. 12:51
 2/9 anonim válasza:
Szerintem , ne akarj a lánytól semmit. Ha csak a külsöd tetszik neki, akkor abbol már nem lehet hosszú életű kapcsolat.
2017. nov. 20. 13:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Hmmm. Akkor eselytelen... :/ azt hittem valaki volt hasonlo helyzetben. Mondjuk sztem ha kulsore tetszik valaki akkor egy kicsit belsore is, mivel a stilus belulrol fakad.
2017. nov. 20. 13:19
 4/9 anonim válasza:
Második vagyok, egyébként tapasztalatom szerint forditott esettben müködik, mivel nekem is tetszet egy srác belülről, viszont kivülröl nem tetszett. Aztán ahogy összejöttünk, megtetszet az is ahogyan kinéz. De nem tudom , hogy ez forditva lehetséges e.
2017. nov. 20. 13:51
 5/9 anonim válasza:
Még hozzáteszem azt is, hogy volt olyan kapcsolatom aminél viszont külsöleg vonzodtunk egymáshoz, belsöleg egyáltalán még hasonloak sem voltunk. Nem tartott egyhónapnál tovább. Ezért feltételeztem , elsőre azt , hogy nem müködhet.
2017. nov. 20. 13:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Es igy latatlanban mennyi az eselye hogy szexet akar tolem. Folyton massziroz, kisminkel, telefonon hiv .
2017. nov. 20. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Volt ilyen

Olyan szinten az esetem volt külsőleg,hogy azt hittem első találkozásnál hogy meghalok tőle.Nagyon sokáig odavoltam érte és próbáltam magam meggyőzni hogy ez a vonzalom az őneki magának szól,de ezzel szemben rájöttem hogy ez szinte csak a külsősége hozta ki belőlem.

Persze kedveltem és tényleg igazán szeretnivaló ember de belsőleg nem olyan lány akit igazán szerettem volna úgyhogy hamar eljutottam arra a szintre hogy már csak szexuálisan vonzott

Valószínüleg ez a lány is ha már most sem érzi azt a pluszt,késöbb se fogja.Lehet szexuálisan odalesz érted de ha talál olyat akiben érzi azt a pluszt akkor őt fogja választani.

2017. nov. 20. 15:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Annyi meg hozzatartozik a dologhoz, hogy en azt mondtam neki hogy nekem nem jon be. Lehet azert mondja hogy nincs meg az a plusz. Nem ertem minek massziroz. Miert erint meg sokszor. Elhivott egy 2 napos rendezvenyre is.
2017. nov. 20. 15:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól még szexuálisan vonzódhat hozzád, sőt. De ha nincs meg az a kis plusz, ami szerintem egyszerre fakad a belsőből és a külsőből, akkor mindegy az egésznek. Az vagy van vagy nincs.

Nálam pl. hiába van az, hogy belsőre szimpatikus, a kinézetével se volt semmi baj, csak épp nem fogott meg semmivel külsőleg. Volt, akivel aztán többet beszélgettünk, egymás hangját is hallottuk, de fizikailag nem vonzott, maximum barátságot tudtam volna elképzelni.

Aztán fordítva is volt, hiába tetszett a lány külsőleg, pár beszélgetés után totálisan kiábrándultam.

Alapvetően igaz szerintem, hogy a külső megfog, a belső megtart. Amit a 4-es ír, az is valós, de kizártnak tartom, hogy valami már az elején ne lett volna szimpi a srác külsejében (tekintsünk most el attól, hogy leszbikus kérdés, a végeredmény ugyanaz), különben nincs kémia.

2017. nov. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!