Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, de hosszabb távon nem tudom elképzelni vele. Más is volt már igy?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba,és nagyon szeretem,viszont hosszabb távon nem tudom elképzelni magunkat,és nem ő miatta hanem mert inkább férfival tudom elképzelni magam,de vele sem akarok szórakozni.Mit tegyek?2017. okt. 2. 15:53
1/6 anonim válasza:
Beszéld meg vele őszintén. Lehet hogy idővel kiderül hogy csak el tudod vele képzelni, lehet hogy mellette tarthatsz barátot, bármi lehet.
2/6 anonim válasza:
Hát figyelj! Az jutott eszembe, létezik olyan hogy poligámia. Vagyis, hogy két párod is van egyszerre…
Sokat lehet már olvasni erről. Van egy műsor is. ahol egy ilyen családról van szó. Nem lesz könnyű, de kellő empátiával…
Megoldható!
3/6 anonim válasza:
Legközelebb a biszex kategóriába írj.Itt nem látják szívesen az ilyeneket mint te.
4/6 anonim válasza:
Beszéld meg vele!
Ha viszont szereted akkor ez most hogy van?Mert akkor vele akarod az életed is elképzelni.Max barátság extrákkal.
5/6 anonim válasza:
Az ilyen majmoktól kapok agyf@st...
6/6 anonim válasza:
Egy leszbikus nem képzel el semmit férfival, ne nevezd magad leszbikusnak. Te biszex vagy, ugyhogy takarodj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!