Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, nektek tetszene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, nektek tetszenek a roma lányok? Összejönnétek egy kultúráltabbal?

Figyelt kérdés
Vagy alapból nincs nálatok esélyük?

2017. nov. 17. 16:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Azert az eloiteletekkel nem vagytok bajba.. "ver nem valik vizze" kivancsi lennek ki mondja ezt..

Mondjuk en csak nevetek az ilyen embereken.. ja es roma leszbikus no vagyok.. ✌

2017. nov. 18. 11:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Összejönnék vele, nem a származás hanem a személyisége alapján dönteném el, hogy tetszik-e.
2017. nov. 18. 13:21
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 11-es: sajnos az előítéletekről a többi roma tehet, akik igénytelenek, harsányak és rém alpáriak tudnak lenni. Mint kb. az állatok. Nem véletlen vannak az előítéletek...

Alapvetően nekem pl. semmi problémám a roma származással, egyetemen is volt félig roma csoporttársnőm, akiről lerítt, hogy van benne pár vonó, viszont egy végtelenül kedves, jóindulatú és értelmes nő. Teljesen szép egy barnás bőr, sötét haj és szem, ebben semmi taszító nincs, csak a tipikus romás habitussal. Viszont sokszor ahhoz még romának sem kell lennie az embernek, hogy úgy viselkedjen..... na AZ taszító.

2017. nov. 18. 16:06
 14/19 anonim ***** válasza:
#11 es vagyok..az utolso mondatoddal hatalmas igazsagot irtal..👍👍
2017. nov. 19. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Alapból igent mondanék,de sajnos az összes roma lány akit ismertem igen rövid idő alatt tudott 180fokos fordulatot produkálni.

Vagy vissza cigányosodott.

Kűlsöre vannak nagyon szépek,de félek,attol hogy nem tudják levetkőzni a származásukat,még akkor sem ha kulturáltabbak.

2017. nov. 22. 21:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem. De nem csak velük nem, alapból nem vonzanak az "egzotikus" nők. Tehát ami eltér az európai típustól. Klasszik fehér bőrűeket szeretem :)
2018. jan. 25. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:
26%

Romával soha. Miért? Nem az a baj, ahogy kinéz. Vannak nagyon szép roma lányok.

A baj ott kezdődik, hogy mint előttem is említették, a vér nem válik vízzé.

Nem szeretem a hangos beszédet, sem a cigány zenét. Valamint nagyon sok rossz tapasztalatom van, mikor bíztam ilyen jólszituált lányokban, aztán csupán barátságban ugyan, de csalódtam.

A vér mindig kiütközik.

Mindem országban megvan a helyük.

Vegyük az amerikai sorozatot, azt a roma lagzisat. Nem nem és nem. Ott sem tolerálják őket, másutt sem, én sem.

Nem az én hibám, olyan iskolába jártam ahol sokan voltak, volt gazdag és szegény és átlagos is, de egyik sem viselkedett jobban a másiknál.

Szóval a kérdésedre válaszolva nem :)

2018. jan. 26. 21:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Külsőre se tudna tetszeni. A barna szem és a barna bőr részemről kizárt akkor is, ha nem roma.
2018. jan. 28. 12:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Én ölni tudnék egy roma lányért, bár nem vagyok nő.
2018. febr. 9. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!