Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan tudnék megismerni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megismerni egy pincérnőt?

Figyelt kérdés
Egy viszonylag kisebb kávézóban dolgozik, ilyen trendi helyen.. Azonnal beleszerettem ahogy megláttam. Sajnos nem volt névtáblája, én meg túl bátortalan voltam így rögtön megkérdezni a nevét. Szerintetek fokozatosan hogyan lehetne a legjobban kideríteni vajon ő is a lányokat szereti-e? Vagy csak szimplán összebarátkozni vele..? 18/L
2017. nov. 16. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen helyzet van, hidd el, ez a legjobb.

Bármikor visszamehetsz, tudod mi vár rád és simán lehet kötetlen, nem zavar senki.

Menj vissza rendszeresen, ne kapkodj, szokd meg a helyet és kezdésnek próbálj meg szemezni.

Ennyi.

2017. nov. 16. 23:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Mikor teheted menj oda. Ha olyan munkád van laptoppal, papírokkal. Így nem is olyan feltűnő az, hogy miatta. Aztán mosolyogj rá, szemezgess, idővel meg adja magát a helyzet. majd szép lassan beszélgettek pár szót vagy valami, megkérdezed mikor végez, meghívod egy kávéra.
2017. nov. 17. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!