Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok/ nők tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok/ nők tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem a munkahelyemen és jó kis társaság alakult ki. Van egy nő, aki nagyon kedves, humoros és segített nekem az elején, hogy bármi problémám van, forduljak nyugodtan hozzá. Amikor találkozunk a folyosón mindig mosolyog, érdeklődik, mi újság van velem. Nagyon szép nő, sok férfinek is tetszik. Nem tudom, hogy leszbikus-e, de az biztos, hogy barátja/férje és gyereke sincs. Én pedig úgy érzem, hogy belé szerettem. De azt mégsem kérdezhetem meg tőle, hogy "Szia, hogy vagy? Egyébként leszbi vagy?" Tudtok ötleteket adni? Azt elfelejtettem, hogy majdnem 20 évvel idősebb nálam.
2017. nov. 9. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó ötlet munkahelyen kezdeményezni ilyesmit, főleg ilyen esetekben.

Én javaslom kacsingass másfele, max ha később is így érzel és közben munkahelyet váltasz, akkor bepróbálkozni, ott már nincs veszítenivalód. Most így még van.

Írtad, hogy "nemrég" kezdtél ott, gondolom még azért akkora vonzalom nem alakulhatott ki. Hagynám kicsit a helyedben, aztán ha erősödik, esetleg cselekedni.

2017. nov. 9. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy szerelmes, csak azt hiszed, mivel ez az egyik olyan enber aki úgy fogad, meg segít, hogy azt hiszed hogy esélyed van nála. Sajnos ezeknek ne ülj fel, mert koppanni fogsz. Saját tapasztalat alapján mondom.

Ha meg nagyon rajta vagy a témán, akkor talàlj ki valami programot, de a többiekkel együtt, akkor nem is feltünően tudsz beszélgetni vele mindenről. Ésetleg iszogatni, akkor még lazább lesz ő is. :)

2017. nov. 10. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!