Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Van most barátnőd? Mióta? Lent több
Figyelt kérdés
Van most barátnőd? Ha igen mióta, ha nincs akkor volt-e már és mióta nincs?
Van most alakuló kapcsolatod?
Kort is írjatok, köszönöm!:)
2017. nov. 7. 13:57
1/13 anonim válasza:
Van, 1,5 éve.Előtte 1 évig nem volt.
27/N
2/13 anonim válasza:
Most nincs, már kb. 1 éve. Elötte 1,5 évig voltam együtt egy lánnyal.
Alakulóban mindig van de sohasem jön össze. Vagy azért mert nem elég intelligens a lány (ez nekem rettenetesen fontos) vagy nem hasonlóak a hosszútávú céljaink vagy mert kiderül hogy csak hármasozni akar egy pasival...
5/13 anonim válasza:
Február 28.-án van a szüli napom:D Tudom, hogy a 28-at a korodra értetted, csak feltűnt így együtt a február meg a 28:D
6/13 anonim válasza:
2 éve nincs párom. Előtte 8 évig volt egy kapcsolatom. 30/N
7/13 anonim válasza:
#5 ! nekem február 27-én! :DD
négyes voltam. :)
8/13 anonim válasza:
7 éve van kapcsolatom, első szerelem.
22/l
9/13 anonim válasza:
Két éve van, most kezdünk széthullani sajnos.
20 és 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!