Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a leszbikusok körében, hogy bármiről képesek beszélgetni?
Elég sok lánnyal beszélgettem már itt is, élőben is, de valahogy kevésre volt jellemző, hogy kötetlenül tényleg elmondják dolgokról a véleményüket.
Vagy szemérmeskedtek, meg arra hivatkoztak, nem tudnak könnyen beszélgetni, csak ha jobban megismernek valakit.
Hamar képes elhalni a beszélgetés az ilyen lányokkal, mikor én vinném a beszélgetést előre, ő meg csak 1-1 szóval válaszol.
Az ilyen lányokat hagyjam, vagy érdemes megvárni, míg feloldódnak? Szerintetek?
Tökmindegy, hogy most leszbikus-e az illető vagy sem, ha nem szószátyár és kb. 2 szóval válaszolgat, akkor hagyd a fenébe, akit érdekelsz, azzal lesz mindig téma és nem 2 szóban fog reagálni.
Mondjuk az jó kérdés, hogy milyen dolgokról akarod kikérni a véleményük? Azért sok mindent még én se egy idegennel vitatnék meg.
Szerintem ez nm beállítottság kèrdèse,hanem egyènfüggő:)
24L
Vagy csak egyszerűen annyiról van szó, hogy nem kíváncsi Rád?!
Ha valaki számomra érddekes, akkor azzal beszélgetek, az iránt érdelkődöm.
Olvasotok kéne a sorok közt.
Ti fiúk mindig azt hiszitek, hogy minden nő miattatok van ott, pedig nem.
Másodsorban;
Nem fogjuk egyből kiregetni magunkat senkinek, bárhogyan is úgy èrzitek hogy nyergbeb vagytok.
Bocsi :)
Ez nem szexuális orientációtól függ.
Mindenki más,te ilyeneket fogtál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!