Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek a lezbikrol?
#5 és 6 vagyok
amúgy én biszex vagyok, de gondolom ez kiderült az írásból:D
#9-es te nagyon kész vagy :D
Mindenkinek megvan a véleménye mindenkiről. A gyöpös konzervativisták szerint ez bűn, a megkeseredett savanyúak szerint undorító és akik boldgok, nem törődnek mással, azok szerint semmi baj ezzel. Volt edzőtársamnak ket anyukája van, komolyan jobb a hangulat nálunk, mint az én szüleimnél volt, válással végződve. Szerintem semmi köze az emberi viselkedésnek a szexuális beállítottsághoz, de legalábbis nem sok. Nekem sincs bajom ezzel, elfogadtam magam.
Felmerül a kérdés: miért nem képes az ellenkező nemmel zöld ágra vergődni. Miért ilyen szánalmas? Egyszer megvágta magát, és azóta nem ment be a konyhába? Én már 10x megvágtam magam, mégis bemegyek a konyhába és kézbeveszem a konyhakést.
Szerintem szánalmas. Nem az ember szánalmas, csak az az aspektusa, hogy leszbi. A saját nemhez való menekülés és az erre való érzelmi kondícionálódás szánalmas. Mintha felnőttként is még gyerek lenne.
Nem jól látod utolsó. Mégpedig azért, mert nem látsz bele, hogy milyen gyönyörű és érzelemdús tud lenni egy szerelem két nő között. Semmi, az ég világon semmi visszataszító nincs benne.
Mindet nem tud megvágni a kés, mert sosem veszünk kést a kezünkbe, megolduk ollóval (:D ) vagy kesztyűt viselünk, így nem lesz esély arra, hogy késhez folyamodjunk, mert nem szeretjük.
Elég szűk látásmódod van ha igy gondolod ezt szerintem.
"miért nem képes az ellenkező nemmel zöld "ágra vergődni"
Talán mert egy leszbikus a legcsekélyebb vonzalmat sem képes érezni a férfiak iránt? Mégis hogyan legyen egy pasival ha undorodik a pasik minden porcikájától szexuálisan, semmi vonzót nem lát bennük, képtelen lenne hozzáérni? Nem tud beléjük szeretni, amikor semmilyen férfias tulajdonság nem vonzza. Nőkbe meg halálosan bele tud szeretni, teljesen boldog tud lenni velük. Ez nem döntés kérdése, nem fog tudni ezen változtattni; így születtek, így lettek programozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!