Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabriellacica kérdése:
Mit tegyek meg örülök, nem szeret, tudomást sem vesz rolam, véleményetek érdekelne?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, van egy 9hónapos kislányom . Édesapja születésekor elhagyott.Közben megismerkedtem egy srácal 30éves,nincs párja. Majdnem összejöttünk csak akkor a volt páromal probáltan helyre hozni mindent és mindig leráztam,nem rég írt egy szívet majd elküldtem ismét hogy hagyjon..Viszont nagyon szeretem probálkozok írtam is neki de nem foglalkozik velem,néha lájkol én is..probálom felhívni a figyelmétrám de nem..mit tegyek? Nem írok csak úgy mert nem akarom hogy azt higyje hogy futok utánna.. hogy tudnám magamra vonni a figyelmét?2017. okt. 11. 16:03
1/2 anonim válasza:
De miért akarsz bármit is tenni ha örülsz annak, hogy nem vesz rólad tudomást?
Mert ugye nagyon nem mindegy, hogy
meg örülök vagy megőrülök..
2/2 A kérdező kommentje:
megőrülök érte. Úgy értettem.. rájöttem hogy szeretem
2017. okt. 11. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!