Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek biszex lánnyal?
Tudom volt már ez a kérdés, de régebben és most a jelenlegi gyakoris leszbikus lányok véleményére lennék kíváncsi.
Csak azért érdekel a kérdés, mert már találkoztam olyannal, aki biszex lánnyal nem jönne össze.
Kívincsi vagyok ti hogy vagytok ezzel a témával!
Ha nem a válaszotok azt kérlek indokoljátok meg!
Köszönöm!:)
Szerintem túl leegyszerusirettetek ezt az egészet a testiségre..
A biszex azt is jelenti, hogy mindkét nembe bele tud szeretni és ha valaki szerelmes nem csalja meg a másik embert.
Ez a lényeg. Nem a farok/ nem farok.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen viharos lesz a komment rész. Azért tényleg nem kell kötekedni, ahogy írták.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)
A fiúk még élvezkednek is a biszex lányokon, azzal nem lenne problémád...:)
Amúgy megint csak nem értetted... a leszbikus lányok max akkor éreznek vágyat más nő iránt ha a jelenlegi nem tesz a kapcsolatért...egy biszex is érezhet így de ha pasi iránt érez akkor szerinted tehet róla a másik fél?
:")
Komolyan ez az általánosítás, előítéletesség...
Gondolom a hármasra gondoltál az alatt hogy a fiúk élvezkednek a biszex lányokon
Nem mindegyik csaj menne bele , sőt nem mindegyik fiú szeretne hármast.
De igen problémám lenne vele mert ha egy fiúval vagyok együtt akkor is lényegtelen a kapcsolatunkban hogy én biszex vagyok, mert nem fogok se hármasozni se senki mással keverni rajta kívül.
És értem én hogy mire gondolsz csak egyet nem értek vele. ( nem azt mondom hogy nincs olyan de attól még nem igaz minden biszex lányra.)
És ne haragudj de szerintem én jobban tisztában vagyok az érzéseimmel, mint te , aki nem is vagy biszexuális és nem is ismersz. Ha én kapcsolatba lennék egy lánnyal és minden jól működne, akkor én az életbe nem fogom őt elhagyni. Attól hogy mindkét nemhez vonzódok,nincs szükségem mindkét nemre, mert tökéletesen ki tud elégíteni mindenben ha azzal vagyok akit szeretek, rövid és hosszútávon is.
Ha meg kiszeretnék a páromból és egy pasi iránt lennének érzéseim, akkor az nem azért lenne mert "hiányzott a farok", akkor azért mert az előzővel valami megromlott és lehet hogy pont egy pasi fogott meg utána. De az is lehet hogy egy másik lány lesz.
"a leszbikus lányok max akkor éreznek vágyat más nő iránt ha a jelenlegi nem tesz a kapcsolatért"
Biszexként is akkor érzek majd vágyat valaki más iránt, ha az előző nem tesz a kapcsolatért.
Én is egyetértek a 26-ossal!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!