Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nyitott kapcsolatról?
Nyitott kapcsolat: nem értelmezhető.
Ha mindenki azzal duh és akivel csak akar az nem kapcsolat, de semmiképp nem párkapcsolat.
Az olyan mint a hámozott lufballonban nyeletlen bicska penge nélkül.
Van akiknel mukodik...
En speciel nem birnam elviselni a tudatot
10koronmel mennek neki annak aki hozza mer erni ahhoz akit szeretek
1.Nincs olyan, hogy nyitott "kapcsolat",a kapcsolat azt jelenti, hogy együtt van két ember,akik szeretik egymást,ergo nem kényszeríti őket senki arra, hogy együtt legyenek, ők együtt AKARNAK. Aztan ha az egyik már nem akar, nem szereti a másikat, de kényelmes neki , hogy a kecske is meg a káposzta is, és ha a masik elég naiv, akkor bedobja ezt a nyitott" kapcsolatot," ami arrol szól hogy az egyik kihasználja a masikat, és ilyet nem teszünk azzal akit szeretünk.
2.Alacsony érzelmiintelligenciájú,gerinctelen embereknek való, egy normális ember megalázonak érzi ha megcsalják és szakít, illetve tudja, hogy attól, hogy tud róla meg megcsalás ha párja rajta kívül mással fekszik le, a megcsalás pedig a lehető legdurvább tiszteletlenség és sértés.
Én nem tudnék úgy élni, hogy tudom a párom fűvel-fával lefekszik,ha valakit szeretek csak magamnak akarom, és egy ilyen emberből nagyon hamar kiábrándulnék + félnék, hogy hazahoz egy HIV-et vagy bármilyen betegséget és ahhoz már nagyon önbecsülés nélküli rongynak kell lenni, hogy kockáztassam,eltűrjem, hogy a párom? hancúrjai az egészségembe, netán az életembe kerüljenek. És akárki akármit mondhat a szerelemről, én amikor igazán szerelmes vagyok valakibe, egyszerűen nem kívanok másokat, nem kísértés ha valaki más felajánlkozik, nem gond visszautasítani.Nem beszülhetünk még szeretetről,tiszteletről,megbecsülésről sem, ha valaki keresi a párja mellett az alkalmakat.Úgyhogy én az ilyen "kaocsolatot" meghagyom a szexmániás perverzeknek meg a labilis,mélyresülyedt áldozattipusoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!