Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem jó.
A párhuzamos kapcsolat az oké, mert az azt jelenti, hogy több kedvesed van, akikkel ugyanúgy együtt jársz vagy ugyanúgy együtt laksz, és szeretik egymást.
A nyitott kapcsolat felemás, az egyik az igazi párod, a többi nem, vagy a többi nem is kedvesed, csak szórakozol velük, vagy csak szexpartner. Legalábbis a kifejezés nekem ezt mondja. Az egyikkel együtt laksz, a másikkal nem... valami ilyesmi. ez nekem elfogadhatatlan.
Soha nem mennék bele.
Aki szeret egy másik embert, nem akar másokkal lefeküdni.
Vagy csak velem vagy, vagy mehetsz, arra van az ajtó.
Kb. ezt válaszolnám, de eleve nem jönnék össze olyannal aki érzelmileg ennyire nulla.
Volt ilyenben reszem, eleg fiatalon. A parom arra kert, legyunk nyitott kapcsolatban, mert neki en vagyok az elso. Sokkolt a dolog, de belementem. De legbelul ez valahol nagyon fajt, mert kicsit korai egy ilyet kozolni az elso honapban. Raadasul az elso komoly kapcsolatom volt.
Aztan ebbol az lett, hogy mivel en vagyok a lany, igy nekem volt tobb partnerem is mellette, neki meg egy sem jott ossze. Ha-ha-ha..
Viszont nem vagyok ellene, de vagy mindket felnek erre kell vagynia az elejetol, vagy amikor mar ugy allnak egymashoz, egyszerre dontsek el, hogy szeretnenek mostantol nyitott kapcsolatban elni.
Amennyiben az egyik fel nem szeretne, serulni fog erzelmileg.
Ha nagyon megszeretnék valakit, aki számára ez tök természetes, mert csak így megy bele kapcsolatba, akkor OK.
Bár lehet, hogy az elején féltékenykednék magamban kicsit...
Könnyebb lenne, ha azt mondaná, hogy biszex, és én vagyok az életében (szexuálisan is) az egyetlen nő, de nem bírna lemondani a férfiakról. Ezt most egyesek szemében lehet, hogy perverz, de tényleg így gondolom.
Számomra sokkal könnyebb lenne, mint ha kiderülne, hogy becsapott, megszegte az ígéretét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!