Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők. Ti akartok majd valaha gyereket szülni?
Vajon honnan tudtam már az előtt, hogy megnyitottam volna a kérdést, hogy leszbikus nők helyett tele lesz suttyó , szánalmas pasik parszt beszólásaival....
Amúgy egy ismerős pár most volt külföldön spermabank + beültetésen, (még az orvosuk is nő volt) mi is gondolkodunk rajta a párommal, csak még alig 1 éve vagyunk együtt, de 3 éven belül egyikünk vagy akár mindketten szeretnének így teherbeesni.
Nem tudom hogy nem tudom kivel de en nem alarok ugy meghalni hogy ne legyen gyerekem . Annyi oromet tudnak adni egy ember eletebe most azert mert leszbikus vagyok hagyjam ki az eletembol ezt a csodat? Fenet
23ll
Semmi bajom a melegekkel, van meleg ismerősöm, sőt nekem is volt ilyen kalandom a fősulin, de egy meleg párkapcsolat és egy gyerek felnevelése azért nem ugyan az.
Oké, hogy sok örömet tud adni egy gyerek, na de mi van a gyerek érdekével? Mi lesz akkor, ha a gyerek hiányolni fogja az apát...
Képzeljük el az élethelyzetet, amikor a fiú gyerek randira akar hívni egy lányt és megy tanácsért. Anya pedig megpróbálja elmondani a tini fiának hogyan kell csajozni... Hát nem tudom, ez nagyon nem adja ki... Nem hangzik működőképesnek.
27N
1. Ha sosincs az életében, akkor sosem fog hiányozni neki az apa. Az lesz a természetes, hogy két anyukája van. Ahogy egy "normál" családban felnövő gyereknek az a természetes, hogy van egy apukája és egy anyukája.
2. Manapság nem az apáról vesznek példát a fiatalok csajozás terén. Ahogy teljesen más módon ismerkedtek a szüleink és mi is.
Akkor a hetero párok se vállaljanak gyereket, mert arra is van esély, hogy elválnak még mielőtt a gyerek felnő, és akkor már tényleg hiányolni fogja az apját... Mennyi ilyen eset van mostanság, hogy a szülők veszekednek, tönkreteszik a gyerek életét vagy az egyikük lelép, akkor ők miért vállalhatnak gyereket? Egy szeretetben élő leszbikus pár, akik mindent megtennének a gyerekükért, pedig miért nem?
Én nem igazán szeretem a gyerekeket, ebből adódóan sajátot sem szeternék. A gondolattól, hogy terhes legyek meg egyszerűen irtózok.
Plusz ott van az is, hogy ha egyszer lesz gyereked, akkor az életed véget ért, mert az lesz a dolgod, hogy neki mindent megteremts. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!