Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, kapcsolat alatt is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kapcsolat alatt is szoktatok önkielégíteni? Olyankor mindig a barátnőtök/ jelenlegi párotok jár a fejetekben?

Figyelt kérdés

Persze, csak ha végeztek önkielégítést.

Egyébként ez egy leszbikus kérdés csak, hogy ne legyen fura a "barátnő" és a "lányok" párosìtás. De persze mindenki válaszára kìváncsi vagyok.

Tegnap jött fel ez a téma köztem és a nővérem között, és érdekel ki hogy van vele. A nővérem szerint, már az is bűn ha valaki maszturbál, miközben kapcsolatban van valakivel, mert ő ilyenkor egy kicsit megcsalva érzi magát. Egy kicsit megértem a nézetét, 1 éve èl együtt valakivel. Szòval neki jò esetben ha nem napi szinten, de minden másnap vagy harmadnap de kijár neki a jó.

Èn egy kicsit máskèpp látom a dolgot. Mi a barátnőmmel 230km-re lakunk egymástól, és ha a km nem lenne elég + egy határ is elválaszt egymástól bennünket, ahol jó esetben 20percet kell csak várnunk. Na mindegy is, a lényeg az, hogy hétvégente szoktunk találkozni. Szègyen nem szégyen hètköznap szoktam önkielégìteni. Ami szerintem normális, a nővérem szeme a beszèlgetésünk e részénél, már szinte dinnye nagyságúra kerekedett, na jó nem dinnye csak alma :D

Viccet fèlre téve, nekem ez nem számìt megcsalásnak. Szinte mindig a barátnőm jár olyankor a fejemben, de előfordul, hogy nem. Ti hogy vélekedtek erről?

Persze, egy távkapcsolatban is lehet telefonszexenlni stb, amit ki is használunk de ez azér nem mindig elég.

A kérdést nem provokáciònak szánom, tehát nem arra vagyok kìváncsi, hogy ki-hogy-hányszor stb csinálja. Szòval nem egy hájas, kopszodò férfi vagy èpp nő vagyok, aki erre könnyìtene magán.

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy másoknak mi a véleménye arról ha valaki egy kapcsolat alatt önkielègìt. Vagy hogyan reagáltok, ha a párotok csinálja? Ti is megcsalásnak fogjátok fel?

Kort is ìrjatok lègyszi.

21LL a barátnőm 25L ès az emlìtett nővérem 27L.

2017. okt. 4. 10:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

(10. vagyok)

persze ez nem azt jelenti, hogy nem csináljuk és helyette maszti. nem ezt jelenti :D senki ne értsen félre. :D

2017. okt. 5. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!