Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek olyannal, aki csak szexet akar?
Figyelt kérdés
23l2017. szept. 19. 20:14
12/21 anonim válasza:
Nem.Nem szeretem ha kihasználnak.Aki szeretni nem tud,annak a testem se kelljen.
13/21 anonim válasza:
Tudom, úgy fog hangzani, hogy kis érzékeny szende szűz vagyok, de én csak olyannal feküdnék le, aki szeret, és én is szeretem őt. Érzelem nélkül nekem nem megy.
14/21 marikanéni válasza:
Minden további nélkül, le. Volt is egyéjszakásom nem egy. Még sem vitt el a rézfaszú bagoly... :) Sok bizonytalan lányt látok nyavalyogni, hogy nincs tapasztalatuk nővel, aztán mikor ott a lehetőség, jönnek a hatalmas elvekkel. Ha vonzó számodra valaki külsőleg, és a vonzalom még kölcsönös is, akkor nincs sok veszíteni valód.
16/21 anonim válasza:
Ha lefeküdnék nővel, kizárólag a szex miatt tenném, az élvezetért. Mint amikor elmegyek színházba, koncertre, vacsizok egy jót, olvasok egy könyvet, stb.
Számomra a párkapcsolatot a férfi-nő jelenti, ezért nem is akarnék bele érzelmet vinni. Nyilván kell, hogy valami megfogjon a másikban... de ennyi.
32N
17/21 anonim válasza:
Nekem is csak olyannal menne, akivel kolcsonos a szimpatia es az erzelmek. :)
18/21 anonim válasza:
Ha van köztünk valami szikra és nem csak a “dugás” miatt, akkor talán. Érzelmek nélküli szexet nem akarok, és nem is tudnék rendesen csinálni.
19/21 anonim válasza:
Igen, le. Rám férne egy kis kényeztetés.
20/21 Candy94 válasza:
Igen, mert már nagyon ki szeretném próbálni lánnyal!! :) 23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!