Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen párra vágytok?
Mi az ideálotok, milyen lányt kerestek? Hogy képzeltek el egy kapcsolatot, amilyet igazán szeretnétek? Szerintetek megtaláljátok azt a személyt, akivel ez meg is valósul?
22/L/L
(Kategóriát tessék nézni, kérem szépen :D)
Olyan nőre aki őszinte.Nem harapófogóval kell kiszedni a problémáját.Van humora szeret nevetni,nem bánatos.Lehet vele mászkálni ide-oda nem az az otthonülő típus.Intelligens és képes belátni a hibáit és változtatni rajta.Én sem vagyok tökéletes,de ilyennek gondolom magam és ezért erre vágyom.Nem árt ha magas a libidó szintje.
Vannak közös érdeklődési területeink és a jövőt el tudom vele képzelni.
Oh tudjon jól főzni :D
Külsőleg legyen csajos,de ne plázacica.Tudjon nő lenni!
22LL
Meg találtam, és képes vagyok érte bármire. Persze ez kölcsönös...
Megbízható, kedves , gyönyörű, ápolt, és ami a legfontosabb számomra , hogy őszinte. Érezteti, hogy én vagyok a legfontosabb személy az életében, és tudom, hogy szeret. Nem tudom mit hoz a jövő de vele szeretném leélni az hátralévő életem :) . Elfogad a hibáimmal együtt és én is őt . Életemben először érzem azt , hogy igazán élek és értelmet adott az életemnek nagyon szeretem . 21l
Csak egyetlen nőre vágyom,igaz (még) nem vagyok belé szerelmes,de nagyon megfogott!Leírom ő milyen (szerintem):
szexi,szép arcú,bájos,tüzes,kedves,melegszívű,pozitív,energikus,nagyon jó humorú,játékos;de ugyanakkor komoly is,közvetlen,tehetséges,sikeres.Csodás nő,örülnék nem kicsit,ha a párom lenne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!