Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, milyen párra vágytok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen párra vágytok?

Figyelt kérdés

Mi az ideálotok, milyen lányt kerestek? Hogy képzeltek el egy kapcsolatot, amilyet igazán szeretnétek? Szerintetek megtaláljátok azt a személyt, akivel ez meg is valósul?

22/L/L

(Kategóriát tessék nézni, kérem szépen :D)

2017. szept. 12. 00:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan az ideálom, aki gatyába rázna, terelgetne, anyádkodna felettem és persze a saját kereteim közt irányítson. Külsőre maximum annyi, hogy ne legyen magas és ne műcica, de hát az ilyen nőket meg sem nézem. Inkább férfiasabb/fiúsabb kiállású legyen olyan téren, hogy mindent meg tud csinálni, amit kell. Főzzön jól, mert engem azzal lehet megbabonázni :"D
2017. szept. 13. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nőre aki őszinte.Nem harapófogóval kell kiszedni a problémáját.Van humora szeret nevetni,nem bánatos.Lehet vele mászkálni ide-oda nem az az otthonülő típus.Intelligens és képes belátni a hibáit és változtatni rajta.Én sem vagyok tökéletes,de ilyennek gondolom magam és ezért erre vágyom.Nem árt ha magas a libidó szintje.

Vannak közös érdeklődési területeink és a jövőt el tudom vele képzelni.

Oh tudjon jól főzni :D

Külsőleg legyen csajos,de ne plázacica.Tudjon nő lenni!

22LL

2017. szept. 14. 21:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Meg találtam, és képes vagyok érte bármire. Persze ez kölcsönös...

Megbízható, kedves , gyönyörű, ápolt, és ami a legfontosabb számomra , hogy őszinte. Érezteti, hogy én vagyok a legfontosabb személy az életében, és tudom, hogy szeret. Nem tudom mit hoz a jövő de vele szeretném leélni az hátralévő életem :) . Elfogad a hibáimmal együtt és én is őt . Életemben először érzem azt , hogy igazán élek és értelmet adott az életemnek nagyon szeretem . 21l

2017. szept. 19. 02:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Őszintén szeressen, és ne csaljon meg. Az előző kapcsolatom után bőségesen megelégedem ezzel. Szóval az ideálom: valaki aki hűséges, és szeretetteljes.
2017. dec. 10. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Csak egyetlen nőre vágyom,igaz (még) nem vagyok belé szerelmes,de nagyon megfogott!Leírom ő milyen (szerintem):

szexi,szép arcú,bájos,tüzes,kedves,melegszívű,pozitív,energikus,nagyon jó humorú,játékos;de ugyanakkor komoly is,közvetlen,tehetséges,sikeres.Csodás nő,örülnék nem kicsit,ha a párom lenne! :)

2018. márc. 28. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja igen,azt kihagytam,hogy őszinte és érzékeny.
2018. márc. 28. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!