Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Pesten melyik egyetemre vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten melyik egyetemre vagy könyvtárba jár a legtöbb leszbikus?

Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:
3%
Ez alapján választod meg a továbbtanulásodat? Akkor legyen a BME, ott még lesz is belőled valami.
2017. szept. 1. 06:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet megmondani. Debrecenben voltam az orvosi első 4 évében, majd visszajöttem Pécsre és itt végeztem el. Mindenhol találkoztam leszbikus lányokkal, voltak is "kis szerelmeim". Egyetemet nem lehet mondani, azért az túlzás. Inkább várost, ami nagy és sokan laknak ott. Annál nagyobb az esélyed.
2017. szept. 1. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Szep :D pesti egyeten en gyori vagyok szechenyis 20/L/L ez alapjam am nem lehet szurni de hajra
2017. szept. 1. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehéz így megmondani, mert mindenhol vannak, viszont én pl csak az eltéről ismerek vagy 10 csajszit...
2017. szept. 2. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!