Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan, hogyan, és miről lehet ténylegesen felismerni 100%-ban, ha egy lány/nő leszbikus?
Én Genovában láttam két francia lányt, csókolóztak, egymásbakarolva mentek. Egy páran nézték is őket, de szerintem a többség vagy nem is vette észre, vagy le se xarta. Egyik se volt rövidhajú, mondjuk szépek se voltak, de nem voltak fiúsok.
Budapesten az egyik buszon sokszor látok egy rövidhajú, férfiasan kinéző kb 30-40-es roma nőt egy (fehér) kövér, hosszúhajú, átlagos nővel, sose járnak kézenfogva, meg ilyenek, de nem nagyon tudom mással magyarázni. Amúgy olyan napközben, 9-10 felé együtt mennek az Auchanba, szóval szerintem együtt is élhetnek.
Szóval a nagyon férfiasan kinézőknél lehet gyanakodni, de nyilván ez még nem elég ok. :D
Mi a barátnőmmel sorra döntjük meg a "melegrekordokat", és mindketten heterok vagyunk :)
(nem kérek priviket, köszi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!