Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi vagy leszbi nők, ti örülnétek annak ha egy nő aki éppen tetszik de van pasija, csak mondjuk a pasit nem zavarná ha összejönnétek a párjával? Tehát nem tiltaná a kapcsolatot?
Nem. Én se jönnék össze olyan lánnyal, akinek közbe van pasija. Én se akarnék második lenni a lánynak és én szerintem még féltékeny is lennék, hogy a fiúval több időt tölt stb :D azt szeretném ha a lánynak csak én lennék az egyetlen és első, mert nekem is csak ő lenne az egyetlen és első egy kapcsolatban.
22L
"más nő örülne ha a kiszemeltjének van pasija"
miért örülne ennek más nő ?:D
ez pl lehet olyan h van egy heteró pár és a csajnak pl örülnie kéne ha a csávónak van még egy csaja? vagy a pasinak örülnie kéne h a csajnak van még egy pasija ?:D
szóval ez lehetne így is felfogni akkor
Egy kapcsolat általában két emberről szól, akik ketten vannak egy kapcsolatban, nem hárman , hogy az egyik félnek van még egy csaja/pasija.
Női szemmel lehet , hogy hülyeség viszont látszik az elhamarkodott és meggondolatlan válaszok alapján még kislányok írtak mert ha jól meggondoljátok hány bi nő szenved amiatt hogy a párjának vagy nem meri elmondani a vágyait vagy épp elmondta de a pasi nem engedi.
Mennyivel jobb nem titokan csinálni és még a pasi részéről nem egy egye fene modattal élni hanem teljes pozitív támogatással!
Így is hülyeség a kérdésem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!