Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nehezebben bíztok meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezebben bíztok meg a párotokban, ha ő biszex?

Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem miért bíznék meg a páromban kevésbé a biszexsége miatt. Ugyanolyan mintha egy átlagos ember lenne. Csak ő nem tagadja meg a saját nemét sem.
2017. aug. 5. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szexuális beállítottság az, ami alapján bízok valakiben. Aki akar, az leszbikusként is megcsal, nem kell hozzá biszexuálisnak lenni, semmiben sem különböznek, emberek ők is. :) /L
2017. aug. 6. 00:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Nem attól fog megcsalni, hogy biszex.
2017. aug. 6. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
15%

Nem jönnék össze biszexekkel. Nem kell olyan igénytelen "nő" ,aki pasikkal is lefekszik.

20/L/L

2017. aug. 6. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Igénytelen emiatt..... Azta k×rva......
2017. aug. 6. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Ha olyan a személyisége, akkor nem bízom meg benne. De ez nem a szexuális orientációjától függ.

Nekem ha biszex barátnőm lenne, és hiányozna neki néha fiúval lenni, időnként hagynám, hogy összebújjanak. Lehet hülyének tartani, de inkább ez, mint a megcsalás.

2017. aug. 6. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Hm. Nem feltétlen, hogy nem bízom meg benne. Csak nehezen tenném túl magamat rajta, és magam elé vizualizálnám folyamatosan, ahogy egy pasin "hetyeg". És ezen lenne nehéz túl lépni, bár ez is inkább a saját heppem, mint az illető hibája.
2017. aug. 7. 02:21
 8/8 anonim ***** válasza:
40%

Én sem jönnék össze biszexxel. Tudom, hogy undorító a felfogásom, de nem nyalnék ki olyat, ahol már férfi nemiszerv is járt. Sajnos én ilyen vagyok.

Viszont megbíznék benne, hiszen egy lánnyal is megcsalhatna, nem csak férfivel.

2017. aug. 7. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!