Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz, hogy aki már egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy aki már egyszer próbálta a szexet, az sokkal nehezebben él nélküle?

Figyelt kérdés
Ennek megfelelően mi van azzal, aki sokáig szűz marad? Lélekben gyerek marad? Milyen ember lesz belőle?
2017. aug. 4. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Mindenkinek más az igénye. Van aki 1 héten 2x 3x igényli, van aki minden nap.... bár jó szüntet is tartani... vannak olyanok akinek elég a heti 1, meg vannak olyanok is akinek a havi 1, de nagyon kiadós döngetés:D

Senki nem marad szűz, olyan ember nincs:D csak a papok meg az apácák:D bár manapság már a normálisabb katelikus pap is hajtja a nőket, van ilyen.

2017. aug. 4. 15:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Bár lehet, hogy úgy lenne helyénvalóbb a kérdés, hogy "akinek volt része már jó szexben", mert az első nem biztos, hogy jó. És akinek már volt, az hamarabb meg is találja utána? Mi változik bennük?
2017. aug. 4. 15:46
 3/15 A kérdező kommentje:

"Senki nem marad szűz, olyan ember nincs:D"

Dehogy nincs. Itt egy lista: [link]

Nem tudom persze, hogy ez mennyire megbízható, de Newtonról és Tesláról már többször hallottam rebesgetni.

Nekem pl volt egy fitymaszűkületem, ami szerintem a közösülést lehetetlenné tette volna, mert fájdalmat okozott terhelésnél. Megműttettem, de még így se az igazi, gondolkodom egy második műtéten. Na most, ha valaki egy olyan korba születik, amikor még ezt nem tudják műteni, nem tudom, mit csinál.

2017. aug. 4. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Hogy értve megtalálja hamarabb? Ránézésre senkiről nem mondod meg, milyen az ágyban. Tettlegességig kell menni:D
2017. aug. 4. 15:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Különben is, mit mondasz annak, aki még harmic évesen is az? Ezen az oldalon is olvastam már ilyet. Vagy ha valaki gyerekként tolószékbe kerül, teljesen lebénul, ő hogy veszíti el?
2017. aug. 4. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Dolfi a biszex? Biztos nem:D a többi esetleg, tudós aki a munkájába temetkezett és hasonlók. Királynőket kevesen szoktak kefélni:D
2017. aug. 4. 15:53
 7/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy azt látom másokon, hogy aki az elsőn túl van, az utána már sokkal lazábban csinálja, és minden aktus után egyre könnyebben jut el a következőig.
2017. aug. 4. 15:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Max úgy, ha fizet érte..:)
2017. aug. 4. 15:54
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem mondom, hogy jobban kívánom, főleg, hogy nagyon szeszélyes vagyok. Annak ellenére, hogy már egy ideje eléggé be vagyok gerjedve, nem keresek sem szexpartnert, sem egy éjszakást. Mióta elveszítettem a szüzességem, sokkal válogatósabb lettem, kifogásokat keresek (azóta nem is voltam senkivel). L
2017. aug. 4. 15:54
 10/15 anonim ***** válasza:
A szex egy egész testet megmozgató dolog, aki deréktól lefelé béna, hát annak mennyire sanszos hogy fel is áll? Szóval nem egyszerű. A szüzesség más, bár ha valaki 30 évesen is az, ott valamilyen gátlásosság van az emberben.
2017. aug. 4. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!