Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz, hogy aki már egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy aki már egyszer próbálta a szexet, az sokkal nehezebben él nélküle?

Figyelt kérdés
Ennek megfelelően mi van azzal, aki sokáig szűz marad? Lélekben gyerek marad? Milyen ember lesz belőle?
2017. aug. 4. 15:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
míg nem sexeltél addig nem kívánod a sexet csak utána jobban .
2017. aug. 4. 16:07
 12/15 anonim ***** válasza:
A szüzek se szexeltek, még is ki vannak éhezve egy kemény farokra...
2017. aug. 4. 16:07
 13/15 anonim ***** válasza:
En 20 evesen vesztettem el, de azota sokkal jobban es tobbszor kivanom. Most mar alig birok ki par napot, ha ugy jon ki, hogy a parom nem er ra. Szal nalam igaz. 24/F
2017. aug. 4. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:

en szex nelkul konnyen megvagyok, pedig nem vagyok mar szuz. az erzelmek nalam sokkal jobban dominalnak, szoval ki milyen tipusu ember.. nekem az atlaghoz kepest eleg alacsony libidom van. ez nem jelenti azt, hogy mellettem van a szeretett szemely, akkor nem vagyok ra testileg is, de nem maga az aktus az, ami igazan kell, hanem hogy teljes egeszeben egyutt lehessek azzal, akit szeretek.

18/L

2017. aug. 4. 17:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Jó, akkor maradjunk annyiban, hogy a fiúkra igaz, akit írtam. Nektek szerencsére ez se sürgős, csak mi vagyunk ilyen ősember kanos állatok.
2017. aug. 4. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!