Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a Kinsey-skála hitelességében, illetve nektek kihozza a saját szexuális identitásokat?
Aki nem tudná röviden a Kinsey-skála egy kalkulátor ami a kérdésekre adott válaszok alapján megmondja hogy bi- , hetero-, vagy homoszexuális vagy e.
Itt egy teszt: [link]
Köszönöm a válaszokat.
Én a Wikipédián már olvastam erről a skáláról.
Ott én a 2.(elsősorban heteroszexuális, de több,mint alkalmi homoszexuális) kategóriába soroltam be magam, mert leginkább az ellenkező nemhez vonzódom, de érdekel a saját nemem is.
Ez a teszt viszont 5-ös értéket adott(elsősorban homoszexuális, csak alkalmi heteroszexuális).
Szóval nekem nem jött be.
Ez a teszt nem értékel normálisan, engem egyszer aszexuálisnak hozott ki, most meg kizárólag homoszexuálisnak, holott a valóság az, hogy biszex vagyok és közel azonos mértékben vonzanak a nemek. Ha már mindenáron meg akarod csináltatni a válaszolókkal, akkor itt van a normálisan működő angol verzió:
Egyébként alapvetően azt gondolom, hogy ennek az elméletnek több köze van a valósághoz, mint a címkézésnek (célzok főleg arra, amikor embereket a hetero-, bi- és homoszexuális kategóriák valamelyikébe akarunk egyértelműen besorolni, holott ez sokkal árnyaltabb téma), viszont nem tökéletes, mert sokféle tényezővel nem számol, pl. a transzneműekkel vagy azzal, hogy a romantikus és a szexuális jellegű vonzódás néhány esetben nem jár együtt.
4-es!
Nekem ez se működik jól, azt írja, hogy teljesen heteroszexuális vagyok, pedig szerintem biszex hajlamaim vannak és olyan válaszokat is jelöltem be, szerinted mi lehet a baj? Üdv.:3-as
*nem akarok az elrontója lenni semmi jónak, ha igényed van rá, befolyhatunk privátban (mégse kéne szétOFFolni a topicot), de két opciót tartok lehetségesnek: mást értesz az enyhe biszexualitás alatt, mint a teszt megalkotója, vagy nem úgy értelmeztél néhány kérdést, ahogyan az alkotó szerette volna.
Bocs, az előbb félrenyomtam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!